(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Vuoden harmain päivä, Gay Joe, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Haemme kokenutta ja tuloshakuista Business Controlleria kauppakanavamme liiketoimintayksikön kumppaniksi. Olet avainroolissa varmistamassa tulosten saavuttamisen yhdessä myyntimme ja markkinointimme kanssa. Osallistut kauppakanavan johtoryhmätyöskentelyyn ja tuet kaupallisia päätöksiä taloudellisten analyysien kautta. Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kehittäminen sekä myynnin ja tuloksen seuranta, analysointi ja raportointi. Vastaat myös tulosyksikkösi ennuste- ja budjetointiprosesseista.

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan aktiivinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Työskentelytavoiltasi olet tuloksellinen, itsenäinen ja analyyttinen. Sinulla on vahvat yhteistyötaidot ja halua vakuuttaa ja vaikuttaa. Meille on tärkeää, että rakastat brändejämme ja olet aidosti motivoitunut liiketoimintamme kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää KTM-tutkintoa (laskentatoimi tai rahoitus) ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja hallitset Excelin erinomaisesti. SAP ja SAP BW osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta juoma- tai päivittäistavaratoimialasta ja työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen sekä kotimaisten huippubrändien parissa. Yrittäjähenkisessä ympäristössämme työskentelyäsi tukee energinen seitsemän hengen kaupallisen talouden tiimi sekä laajempi talouden organisaatio, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiselle kehitykselle. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa to 15.8. klo 11.30 – 12.30, ma 19.8. klo 15.00 – 16.00 ja pe 28.3. klo 10.00 - 11.00 Head of Commercial Finance Anne Halttunen, p. 040 718 2830. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille 28.8. mennessä tältä sivulta löytyvän linkin kautta.