(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Yle Teknologia ja kehitys

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme tiimiimme dynaamista ja osaavaa Business Controlleria!

Miksi meille?

Haemme sinua, liiketoimintahenkinen Business Controller, vahvistamaan controller-tiimiämme Helsingin Pasilaan. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvasti uudistuvassa media-alan yhtiössä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Mitä on luvassa?

Teknologia ja kehitys -yksikön yksikköcontrollerin roolissa vastaat talouden suunnittelu-, ennuste- ja raportointiprosessien toimivuudesta yksikössäsi. Toimit yksikkösi johdon strategisena kumppanina ja sparraajana sekä tuet linjaorganisaatiota kaikissa talouden kysymyksissä rutiineista vaativiin analyyseihin. Olet yksikkösi johtotiimin jäsen. Teknologia ja kehitys -yksikössä työskentelee noin 250 henkilöä ja yksikön budjetti on noin 130 miljoonaa euroa. Lisäksi osallistut yhtiön talousohjauksen kehittämiseen sekä talousosaston ja Ylen yksiköiden kehitysprojekteihin.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva työkokemus vastaavista tehtävistä ja aiempia näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta sekä liiketoimintajohdon tukena että talousprosessien kehittäjänä. Tehtävä edellyttää kykyä muodostaa kokonaiskäsitys vastuullasi olevan yksikön toiminnasta sekä innovatiivista ja kehityshakuista ajattelua. Toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia aktiivisesti hyvässä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Olet työskentelyotteeltasi energinen, tavoitteellinen, päätöksentekokykyinen ja ratkaisuhakuinen. Et ehkä ole työskennellyt ulkoisen laskennan puolella, mutta omaat siitäkin hyvät perustiedot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja mahdollisesti myös ruotsiksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Controller-toimintojen päällikkö Jyrki Ukkonen, puh. 0400-708635, keskiviikkona 21.8 kello 10-12 ja keskiviikkona 28.8 kello 10-12.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 1.9.2019 mennessä ja liitä mukaan hakemuksesi ja cv:si.