(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Oletko juuri sinä etsimämme taloushallinnon velho? Haemme Business controlleria, joka saa vastuulleen nimetyn yhtiön koko talouden tehtävien painottuessa sisäiseen laskentaan. Tarjoamme tehtävän, jossa pääset tukemaan liiketoimintaa sekä kehittämään taloushallintoon liittyviä järjestelmiä ja prosesseja.

Toimintakulttuurimme on eteenpäin katsovaa ja nopeatempoista, ja pyrimmekin jatkuvasti kehittämään ja modernisoimaan toimintaamme. Jos olet avarakatseinen ja viihdyt silloin kun ympärillä tapahtuu, etkä hätkähdä joskus nopeastikin eteen tulevia muutoksia, saatat olla kaipaamamme henkilö.

Kalenterisi tulee sisältämään seuraavanlaista ohjelmaa:

Taloudellisen tiedon analysointi liiketoiminnan tueksi
-IT-järjestelmien kehitysprojektit
-Johtoryhmätyöskentely
-Taloudellinen raportointi

Toivomme sinulta:

Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä sisäisen laskennan tehtävistä ja niiden kehittämisestä, ulkoisen laskennan osaaminen on etu. Lisäksi IT-liiketoiminta on mahdollisesti sinulle ennestään tuttua. Aiemmasta työskentelystä kehitysprojektien parissa on hyötyä, mutta vielä tärkeämpää on, että sinulla on kiinnostusta löytää vielä parempia tapoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Etua on myös Wintime- tai Visma.net -ohjelmistojen tuntemuksesta.

Tehtävässä menestymiseen auttaa kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä osin myös epävarmuuden sietäminen. Koska työskentelet yhteistyössä sekä suomalaisten että kansainvälisten kollegoiden kanssa, sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä, ruotsin ja/tai norjan kielestä on myös etua.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, vakuuta meidät ja jätä suomenkielinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 4.8.2019 mennessä (hakuaikaa lyhennetty). Voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Director Martti Lahtinen: martti.lahtinen@visma.com.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi