(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Yliopiston Apteekki -konserni hakee vakituiseen työsuhteeseen dynaamista ja osaavaa

BUSINESS CONTROLLERIA

Helsingin Pitäjänmäkeen Suomen apteekkiliiketoimintaan tai vaihtoehtoisesti Terveydenhuollon ja Verkkokaupan liiketoimintaan.

Yliopiston Apteekki on Suomen suurin apteekkiketju ja verkkoapteekki sekä merkittävä toimija suomalaisessa terveydenhuollossa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua 24/7, kasvaa voimakkaasti verkkokaupassa ja olla terveydenhuollon suosituin kumppani.

Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintamme kanssa ja sinulla on aito halu ja taito analysoida ja kehittää toimintaamme. Autat liiketoimintaa vahvalla talousosaamisellasi ja vaikutat aktiivisesti liiketoiminnan päätöksentekoon. Raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle ja kuulut liiketoiminnan johtoryhmään.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta liiketoimintaa tukevista business controllerin tehtävistä ja näyttöä onnistumisista. Olet aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on vahva kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen ja kyky kommunikoida selkeästi suomeksi ja englanniksi. Tehtävän hoidossa ketju- ja/tai palveluliiketoiminnan tuntemus on etu.

Tarjoamme tavoitteellisen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän terveydenhuollon toimialalla, missä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä ja olla tekemässä terveydenhuollon muutosta.

Kiinnostuitko?

Tiedusteluihin vastaa konsernin talousjohtaja Minna Laikka puh. 09-5420 4427 tai minna.laikka@ya.fi tiistaina 30.7. klo 10-12 ja keskiviikkona 7.8. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa, mutta viimeistään 18.8. mennessä palkkatoiveineen osoitteessa www.yliopistonapteekki.fi/tyonhakijat.