(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Oletko tuleva työkaverimme? Etsimme Elisan Talous-yksikköön osaavaa

Business Controlleria

toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Helsinkiin.

Kaipaatko uusia haasteita ja monipuolisia työtehtäviä vauhdikkaalla ICT-alalla? Mikäli olet valmis nopeatempoiseen ja haasteelliseen työkenttään, joka edellyttää uusien asiakokonaisuuksien oppimista ja soveltamista, niin tartu haasteeseen ja lue eteenpäin! 

Tarjoamme sinulle Business Controllerin roolin, jossa pääset vastaamaan Elisan Liittymäliiketoiminta-tulosyksikön puheliittymien taloudellisen tuloksen kuukausittaista raportoinnista ja analysoinnista, ennusteista sekä budjettien laatimisesta yhdessä liiketoiminnan kanssa. Pääset sparraamaan liiketoiminnan johtoa päätöksenteossa, mukaan kehitysprojekteihin sekä osallistumaan strategiatyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä talousjohdon, liiketoimintajohdon sekä muiden business controllereiden kanssa. Tehtävä pitää sisällään myös Elisa-tason mobiiliraportointitehtäviä.

 Mikäli olet rohkea, analyyttinen ja IT-järjestelmien kanssa työskenteleminen on sinulle luontevaa - tämä tehtävä on sinua varten. Uskomme että menestyt tässä tehtävässä, kun taustaltasi löytyy seuraavanlaisia asioita:

  • soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM tai vastaava)
  • näyttöä vastaavan tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta suuressa tai keskisuuressa yrityksessä
  • Osaamista analyysien tekemisestä
  • Olet kiinnostunut yksityiskohtiin pureutumisesta, mutta pystyt kuitenkin nopeasti hahmottamaan kokonaiskuvan, kiteyttämään ja viestimään siitä olennaisen
  • IT-järjestelmien kanssa työskenteleminen on sinulle luontevaa
  • Vahvoja yhteistyö –ja vuorovaikutustaitoja
  • työvälineiden käyttökokemusta: SAP, Anaplan, Qlikview, Power BI, MS Office (erinomainen Excel-osaaminen)

Henkilönä toivomme sinun olevan analyyttinen ja proaktiivinen sekä pysyt huolellisena ja tarkkana myös kiireen alla. Olet tulos- ja kehityshakuinen sekä haluat kehittyä jatkuvasti ammattilaisena. Etsimme henkilöä, joka lukujen ymmärtämisen ja analysoinnin lisäksi pystyy tuomaan laaja-alaista näkökulmaa ja peilauspintaa yksikön toimintakenttään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn näköalapaikalla Elisan ydinliiketoiminnan parissa sekä ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä. Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista, jossa on ammattitaitoiset työkaverit, välittävät esimiehet, kehittymismahdollisuudet monipuolisissa tehtävissä sekä hyvät henkilöstöedut. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää rekrytoivalta esimieheltä Sannalta (sanna.vilminko@elisa.fi tai 0451082182 (soittoajat ma 5.8 ja ti 6.8 klo 11-12)).

Hakuaika päättyy 7.8. Valintaprosessi etenee kutsuttujen osalta videohaastatteluilla viikon sisään hakuajan päättymisestä. Varsinaiset haastattelut pyritään toteuttamaan viikkojen 34 ja 35 aikana.

Tehtävään valittavalle tullaan toteuttamaan turvallisuusselvitys.