(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haluatko mukaan kehittyvään, ketterään ja edelläkävijöiden osaajien joukkoon?

Yliopiston Apteekki -konserni hakee vakituiseen työsuhteeseen

Business Controlleria

Helsingin Pitäjänmäkeen.

Tehtävänäsi on tukea talouden osaamisellasi liiketoimintaamme. Sinulla on taito analysoida ja kommunikoida keskeisiä liiketoimintaamme vaikuttavia asioita, toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja autat päätöksenteossa vahvalla talousosaamisellasi. Kehität raportointia ja taloudellista suunnittelua ohjaamisen ja päätöksenteon tueksi. Olet mukana ylimmän johdon raportoinnissa, investointihankkeissa ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa.

Edellytämme sinulla olevan kokemusta sisäisestä laskennasta ja controllerin tehtävistä (n. 3-5 vuotta) ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset excelin käytön ja osaat hyödyntää raportointijärjestelmiä (BI ratkaisumme on QlikView). IFS:n tuntemus on etu. Olet aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on vahva kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen ja kyky kommunikoida ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi.

Tehtävän hoidossa ketjumaisen ja/tai palveluliiketoiminnan tuntemus on etu. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta myös ulkomailla, venäjän kielen taito on etu. Raportoit konsernin Business Controllerille.

Kiinnostuitko?

Tiedusteluihin vastaa keskiviikkona 26.6. klo 9-10 ja keskiviikkona 3.7. klo 9-11 Anu Littunen / Business Controlling, puh. 09-5420 4402.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa, mutta viimeistään maanantaina 8.7. mennessä palkkatoiveineen osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat