(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Projecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

BUSINESS CONTROLLER

 

Olemme etsimässä uutta Business Controlleria, edeltäjän siirtyessä työurallaan eteenpäin. Vastaat konsernimme sisäisestä laskennasta ja olet tärkeässä roolissa tukemassa johdon päätöksentekoa ja vastaat IT-hallinnosta kumppaniemme yhteyshenkilönä. Työnkuvaasi kuuluu myös toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen, käyttö ja käytön tukeminen. Lisäksi toimit taloushallinnon kahden henkilön esimiehenä. 

Sinulla on kaupallinen korkeakoulu- tai AMK-tasoinen tutkinto. Olet ollut mukana taloushallinnon raportoinnissa vähintään kolmen vuoden ajan ja tuotat talouden tunnuslukuja selkeästi sekä analyyttisesti. Työssäsi käytät suomen lisäksi sujuvasti myös englantia. Omaat hyvät tietotekniset taidot mukaan lukien perusvalmiudet toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisessä.

Toiminnassamme korostuvat aina laatu ja yhteinen tekeminen. Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työyhteisön vakavaraisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun.

Sebastian Tamminen, myyntijohtaja: ”Projectassa työskennellään avoimessa ilmapiirissä. Meillä kannustetaan toisiamme ja tavoittelemme kovan luokan laatua kaikessa tekemisessämme – vaikka virheitäkin sattuu.  Minusta työyhteisömme menestyy silloin, kun ihmiset tietävät ja tuntevat olevansa yhtiön menestymisen tekijöitä. Kukin omalla paikallaan ja omalla tavallaan.”

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Antti Lavanti perjantaina 31.5. klo 15-16, keskiviikkona 5.6. klo 8-9 ja perjantaina 7.6. klo 12-13, puh. 040 5755 333. Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla: antti.lavanti@personnel.fi.  Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.6.2019 mennessä.