(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Kotipizza Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

BUSINESS CONTROLLER

Haemme joukkoomme energistä Business Controlleria vastaamaan yrityksemme sisäisestä laskennasta, konserniraportoinnista sekä sen kehittämisestä. 

Kotipizza Groupin konsepteja ovat Kotipizza, Chalupa, Social Burgerjoint ja No Pizza. Lisäksi konserniin kuuluu hankinta- ja logistiikkaoperaattori Helsinki Foodstock, jonka asiakkaita ovat konsernin omien konseptien lisäksi merkittävät ulkoiset ravintolaketjut, kuten Subway, Espresso House ja Rolls. 

ME?

Sillä samalla intohimolla, jolla upeat yrittäjämme leipovat ravintoloissaan maan parhaat pizzat, burritot ja burgerit, leivomme me toimenpiteitä yrittäjien menestyksen varmistamiseksi noin 50 hengen voimin Helsingin Kalasatamassa. 

Business Controllerina tukenasi on seitsemän hengen taloustiimi, jonka ohjaimissa on konsernimme Group Financial Manager. Taloustiimimme toimii läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan sekä eri yksiköiden välillä.

TEHTÄVÄSI?

Business Controllerinamme tehtävänäsi on liiketoimintayksiköiden ja erilaisten projektien seuranta sekä liiketoiminnan tukeminen. Vastaat budjetointi- ja ennustamisprosesseista omien liiketoimintayksiköidesi osalta sekä seuraat konsernitason lukuja ja raportoit niitä liiketoiminnan vetäjille ja johdolle. Lisäksi osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin talousfunktion vastuuhenkilönä.

SINÄ?

Salkustasi löytyy soveltuva kaupallinen koulutus (esim. KTM) ja useamman vuoden työkokemus ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta sekä johdon raportoinnista. Excelin hallitset kuin Helkamalla huristelun ikään ja BI-järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Lisäpisteitä ropisee, jos MS Navisionin ja Hyperionin (HFM) kohdallakaan ei tarvitse kilauttaa kaverille tai käyttää oljenkorsia. 

Onnistuminen tässä tehtävässä vaatii sinulta liiketoimintalähtöistä toimintaa ja valmiutta toimia liiketoiminnan business partnerina. Omaat analyyttiset ongelmanratkaisutaidot ja tarkkaavaisuutesi pysyy yllä tiukoissakin aikataulussa. Talousfunktiomme raportointikieli on englanti, joten… no, tiedät kyllä mitä silloin sinulta odotamme. 

Tämä poppoo vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän.

Business Controllerin tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Kotipizza Groupin Financial Manager Pekka Kajan keskiviikkona 15.5. klo 13.00 – 15.00 ja tiistaina 21.5. klo 13.00 – 15.00 numerossa +358 40 669 2212.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26.5.2019 sähköpostitse osoitteeseen rekry@kotipizzagroup.com. Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen.