BUSINESS CONTROLLER
Cateva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Pääset tukemaan liiketoimintaa ja kehittämään sisäisen laskennan raportteja. Kasvavassa yhtiössä osallistut monipuolisesti projekteihin ja saat täyden tuen myös omalle ammatilliselle kasvullesi.

Etsimme Helsingin Konalaan BUSINESS CONTROLLERIA

Olet sekä kehittämässä että tuottamassa voimakkaasti kasvavan liiketoiminnan sisäisen laskennan raportteja ja erilaisia laskelmia. Tehtävä painottuu säännöllisten raporttien laadintaan ja kehittämiseen, mutta työpanostasi tarvitaan myös äkillisten selvitysten suorittamiseen. Raportoit toimitusjohtajalle sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ja konsernin taloushallintotiimin kanssa. 

Odotamme sinulta 
hyvää kokonaisymmärrystä yrityksen talousasioista ja liiketoiminnan mittareista
soveltuvaa talouden/laskentatoimen koulutustaustaa (KTM tai tradenomi) 
vähintään vuoden aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
erinomaista Excel-osaamista

Olet oma-aloitteinen ja analyyttinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet myös tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Sinulla on kykyä toimia luontevasti ja aikaansaavasti sekä tiimissä että itsenäisessä numerotyössä. Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin ja kykenet hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää sisäisen laskennan mallia kasvavassa konsernissamme.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 22.5.2019  www.mercuriurval.fi viitenumero FI-13875. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267126
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Itä-Uusimaa, Helsinki