(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Vakuutustoiminnan BC organisaatioon Business Controlleria vahinkovakuutuksen vastuualueelle Helsinkiin. 

BUSINESS CONTROLLER

Tässä tehtävässä tuet vastuualueesi johtoa strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa, tehokkuuden seurannassa ja analysoinnissa.  Kehität raportoinnin prosesseja ja analysoit syvällisesti liiketoimintaa sekä kilpailuympäristössä tapahtuvia muutoksia. 

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme business controller, mikäli sinulla on vahvaa analyyttista ajattelukykyä, tunnet talouden laskentaprosessit, sinulla on riittävästi tehtävään liittyvää kokemusta vakuutussektorilta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset MS Officen työkalut hyvin (erityisesti Excel), Tableau yms. visualisointiohjelmien sekä talouden järjestelmien aiempi osaaminen katsotaan eduksesi. Olet työssäsi järjestelmällinen ja tartut aktiivisesti epäkohtiin. Kehität mielelläsi uusia toimintatapoja ja ilmaiset muutoksen tarpeen rohkeasti. 

Tulet toimimaan tiiviissä kontaktissa useiden sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä saat meiltä

Vakuutustoiminnan Business Control -yksikkömme tehtävänä on tukea johtoa toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Vastaamme vakuutustoiminnan tuloksen ja liiketoiminnan kehityksen analysoinnista, mittaroinnista ja johdon raportoinnista sekä taloudellisesta suunnittelusta ja ennusteista. Kehitämme aktiivisesti toimintojen tulos-, kannattavuus- ja tehokkuusohjausta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden organisaatioiden kanssa, ja siksi tiimimme jäsenillä on halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi.

Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Kanssamme pääset rakentamaan uutta! Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävistä antaa Yksikönpäällikkö Mira Kauppi mira.kauppi@op.fi, puh 0400938974. Haethan tehtävää 19.5 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!