(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsimme Business Controlleria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen osaksi asiantuntevaa controller-tiimiämme. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia liiketoiminnan tuloksen seurantaan ja analysointiin, ennustamiseen, budjetointiin, kannattavuuslaskentaan, raportointiin ja raportoinnin kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Olet myös mukana erilaisissa taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa ja teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan johdon sekä muiden avainhenkilöiden kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla:

  • erinomaiset Excel-taidot ja kirjanpidon tuntemusta
  • kokemusta raportoinnin automatisoinnista ja kehittämisestä
  • useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • kaupallinen korkeakoulututkinto
  • sujuva kirjallinen ja suullinen kommunikointitaito sekä suomeksi että englanniksi

Aikaisempi kokemus johdon raportoinnin automatisointi- ja kehittämishankkeista sekä BI -työkaluista (Power BI, Qlik, Tableau) katsotaan eduksesi. Olet myös oma-aloitteinen ja tottunut työskentelemään tehokkaasti paineen alla. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, mukavan tiimin, ison talon erinomaiset henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä roolissasi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viimeistään 28.4.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa COO Kati Tammilehto p. 040 750 0100 tiistaina 16.4. klo 15-16 sekä keskiviikkona 24.4. klo 10-12.