(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Siemens Healthineers

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Business Controller, Siemens Healthineers

Olisitko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa tehtävässä sisäisen laskennan parissa johtavassa terveysteknologian yrityksessä?  Meillä olisi siihen nyt loistava tilaisuus! Etsimme kokenutta Business Controlleria Siemens Healthineersille, Espoon Perkkaalle.

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tässä tehtävässä vastaat Business Controllerina omasta liiketoiminta alueesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden Business Controllereiden ja talousjohtajan kanssa. Vastuullesi kuuluvat esimerkiksi myynnin ja kulujen raportointi, seuranta, myynnin ad hoc–raportit sekä ennusteet ja budjetointi. Tehtävässä osallistut myös raporttien kehitystyöhön, analysointiin ja seurantaan sekä hoidat kuukausiraportointia. Toimit osana kansainvälistä taloustiimiä ja teet yhteistyötä Pohjoismaiden muiden controllereiden kanssa.

Tehtävä tarjoaa kokonaisen business-alueen vastuun ja hallinnoinnin sekä tiiviin yhteistyön Suomessa ja Pohjoismaissa/Baltiassa.

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja nähdä asioita liiketoiminnan ja asiakkaan näkökulmasta. Toivomme, että sinulla on kokemuksen tuomaa analysointitaitoa sekä osaat itsenäisesti etsiä tietoa sekä tuoda näkökulmia esille. Toimit paineenkin alla jämäkästi ja tehokkaasti ja tartut työhön ratkaisukeskeisellä otteella.

Henkilönä olet huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Toivottu osaaminen:

  • tehtävään sopivaa koulutus (esim. laskentatoimen KTM tai tradenomi)
  • aiempaa kokemusta (3 -5 vuotta) vastaavan tyyppisistä tehtävistä (raportointi, ennusteet, budjetointi, projektien kontrollointi)
  • oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • Excel- työkalun hyvää hallintaa, kokemus SAP-järjestelmästä on eduksi
  • erinomaista englannin kielen osaamista

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa osana kansainvälistä tiimiä mielenkiintoisella ja nopeasti kehittyvällä terveydenhuollon alalla. Tarjoamme monipuolisen näkymän globaalin yhtiön taloushallintoon sekä uusiin mahdollisuuksiin, joita digitalisaatio mukanaan tuo terveydenhuollon alalle.

Tarjoamme isona yhtiönä loputtomat mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sekä yhtiön sisällä siirtymiseen niin Suomen sisällä kuin kansainvälisestikin.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition), + 46 70 728 13 80.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 24.04.2019 mennessä.

Varmistathan, että täytät kaikki vaaditut kohdat hakulomakkeesta parhaan tietosi mukaisesti. Käytämme antamiasi tietoja arvioidaksemme sopivuuttasi tehtävään.