(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Sitowise

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1400 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt kokenutta ja oma-aloitteista Business Controlleria

Espoon toimipisteeseemme

Uudessa tehtävässäsi vastaat sisäisestä laskennasta oman liiketoiminta-alueesi osalta. Olet liiketoiminnan johtoryhmän jäsen ja vastaat mm. taloudellisen tiedon analysoinnista, ennustamisesta ja raportoinnista. Olet osa talousosaston Business Controller- tiimiä ja valmistelet myös konsernijohtoryhmä- ja hallitusraportointia. Toimit raportointijärjestelmämme pääkäyttäjänä ja lisäksi osallistut taloushallintoon liittyvien prosessien kehittämiseen läheisessä yhteistyössä muiden osastojen ja sidosryhmien kanssa. Tehtävä sijaitsee Espoon Leppävaaran toimipisteessämme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. laskentaekonomi/ -tradenomi) sekä useamman vuoden kokemus business controllerin tehtävistä. Kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta tai muusta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Toivomme, että osaat hahmottaa kokonaisuuksia liiketoiminnan näkökulmasta, ja toimit työssäsi proaktiivisesti sekä saat vietyä tehtävät maaliin. Työskentelytyyliltäsi olet lisäksi analyyttinen, yhteistyökykyinen ja kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

Arki Sitowisellä

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Erityisen ylpeitä olemme Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, sekä lounas-, työmatka-, liikunta- ja puhelineduilla, sekä erilaisilla virkistystapahtumilla.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti – meillä voit kasvaa asiantuntijana.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.4.2019 mennessä oheisesta linkistä https://bit.ly/2U01r6n

Lisätietoa tehtävästä antaa konsultti Christa Gylling, puh. +358 50 584 0676 tai christa.gylling@compasshrg.fi