(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

HALUATKO PÄÄSTÄ TEKEMÄÄN MONIPUOLISIA BUSINESS CONTROLLING -TEHTÄVIÄ PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja meillä on paikka varattuna juuri sinulle. Etsimme valmistusteollisuudesta kokemusta omaavaa Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Toijalaan tai Turkuun.

Tehtävässäsi toimit sparraajana liiketoimintajohdolle Suomessa ja kommunikoit säännöllisesti myös konsernin henkilöstön kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii analysointityön osaamista. Excel ei ole sinulle hyvän päivän tuttu vaan strateginen työkalu. Osaat joustaa tarpeen tullen, innostut yksityiskohdista ja sinua on kehuttu tarkaksi. Sinulla on keskeinen merkittävä rooli kuukausiraportoinnissa Groupiin.  Osallistut Suomessa tehtäviin kehitysprojekteihin muun taloushallinnon tiimin kanssa. Toimit esimiehenä yhdelle henkilölle ja raportoit Suomen talousjohtajalle.

Business Controllerin tehtävässä vastuullasi ovat Suomen kolmen tehtaamme taloussuunnittelu ja raportointi. Lisäksi vastaat omalla vastuualueellasi taloudellisten tietojen oikeellisuudesta ja analysoinnista sekä osallistut budjetointi- ja ennusteprosesseihin sekä niiden kehittämiseen. Standardikustannuslaskenta on sinulle tuttua ja sinulla on siitä mahdollisesti jo aiempaa kokemustakin.

Odotamme sinulta palveluhenkistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä kyky argumentoida ja tuoda omia ratkaisuvaihtoehtoja esille. Toimit luontevasti sekä ryhmässä että itsenäisesti ja saat aikaan tuloksia. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi myös englanniksi.  Toivomme sinulta minimissään 3–5 vuoden kokemusta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä ja huipputiimissä! Meillä saat erinomaisen tilaisuuden työskennellä monipuolisessa talouden tehtävässä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Tehtävä on vastuullinen ja palkitseva; se haastaa ja antaa sinulle hyvän mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi ja kehittyä FläktGroupissa, joka on älykkäiden ja tehokkaiden sisäilmaratkaisujen uusi eurooppalainen markkinajohtaja.

Lisätietoja tehtävistä antaa talousjohtaja Petri Mäkinen, puh. 040 868 3390 tiistaina 26.3.2019 klo 14–15 ja keskiviikkona 27.3.2019 klo 10–11.

Mikset hakisi tehtävää jo tänään täyttämällä hakulomakkeen verkossa. Jos et ehdi tänään, niin haethan paikkaa viimeistään 31.3.2019.