(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Cateva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Pääset tukemaan liiketoiminnan kasvua ja kasvavassa yhtiössämme osallistut monipuolisesti sisäisen laskennan kehittämiseen sekä saat täyden tuen myös omalle ammatilliselle kehittymisellesi.

Etsimme Helsingin Konalaan BUSINESS CONTROLLERIA.

Olet sekä kehittämässä että tuottamassa voimakkaasti kasvavan liiketoiminnan sisäisen laskennan raportteja ja erilaisia laskelmia. Tehtävä painottuu säännöllisten raporttien laadintaan ja parantamiseen, mutta työpanostasi tarvitaan myös pikaisten selvitysten suorittamiseen. Raportoit toimitusjohtajalle sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ja konsernin taloushallintotiimin kanssa.

Odotamme sinulta

  • hyvää kokonaisymmärrystä yrityksen talousasioista ja liiketoiminnan mittareista

  • soveltuvaa talouden/laskentatoimen koulutustaustaa (KTM tai tradenomi)

  • vähintään vuoden aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä

  • erinomaista Excel-osaamista

Olet oma-aloitteinen ja analyyttinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet myös tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Sinulla on kykyä toimia luontevasti ja aikaansaavasti sekä tiimissä että itsenäisessä numerotyössä. Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin ja kykenet hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää sisäisen laskennan mallia kasvavassa konsernissamme.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 24.3.2019 www.mercuriurval.fi viitenumero FI-13875. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.