(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
3 Step IT Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

 

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

 

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä kasvatamme konsernin Controlling tiimiä ja haemme nyt Remarketing liiketoimintaan kehittämislähtöistä ja oma-aloitteista Business Controlleria. Remarketing liiketoiminta painottuu vuokrakauden jälkeisiin tapahtumiin. Valittu henkilö raportoi konsernin Group Controllerille.

Business Controllerina työskentelet tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen Remarketing yksikön ja tytäryhtiöiden kanssa tuottaen tärkeää tietoa ja analyyseja liiketoiminnan tueksi.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat:

  • raportointi konsernin ja liiketoiminnan johdolle
  • tulosanalyysit
  • budjetoinnin ja ennustamisen koordinointi sekä liiketoiminnan tukeminen

Business Controllerin työssä vastaat oman alueesi kehityshankkeista ja osallistut aktiivisesti prosessien ja järjestelmien kehitykseen.

Mitä odotamme sinulta:

  • hyvää käytännön kokemusta sekä ulkoisesta että sisäisestä laskentatoimesta
  • KTM tutkinto tai vastaava
  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • aiempaa kokemusta ERP-järjestelmistä sekä kykyä sisäistää uudet järjestelmät sujuvasti
  • kykyä analysoida liiketoimintaa lukujen kautta ja tuottaa ytimekästä analyysiä johdon ja liiketoiminnan tarpeisiin
  • hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • itsenäistä, oma-aloitteista ja kunnianhimoista työskentelyotetta

Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi tarkka ja analyyttinen. Numerot ovat intohimosi ja asiat pysyvät hallussa, vaikka aikataulut ovat ajoittain tiukkoja. Olet oma-aloitteinen ja helposti lähestyttävä, palveluhenkisellä asenteella työhön suhtautuva hands on-tekijä ja kehittäjä. Haluat työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, jossa työkielesi on pääasiallisesti englanti. Haluat myös jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi sekä oppia ymmärtämään liiketoimintaamme jatkuvasti paremmin.

Tarjoamme sinulle keskeisen roolin kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä osana energistä ja nuorekasta tiimiämme. Työtehtäväsi on monipuolinen ja laaja ja se tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen innostavassa ympäristössä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 17.3.2019. Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Group Controller Karoliina Mäkelältä p. 050 5432 229 maanantaina 4.3. kello 8-9 tai keskiviikkona 13-14.

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka. Periaatteemme 3 Step IT:llä onkin, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, olemme avoimia ja halukkaita oppimaan uusia asioita. Alamme markkinajohtajan asemaan olemme päässeet asenteella ja ammattitaidolla, joka näkyy niin asiakkaillemme kuin myös henkilöstötyytyväisyydessä.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ