(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme taloushallinnon Business Controlling -tiimiin Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat osaltasi liiketoiminnan kuukausittaisesta operatiivisesta ja konserniraportoinnista, ennusteiden ja budjetin teosta sekä seurannasta. Toimit läheisessä yhteistyössä tuotelinjajohdon kanssa ja tuet johtoa päätöksenteossa tehden tarvittaessa erilaisia ad hoc -analyysejä.

Sinulla on kaupallisen tai teknisen alan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto ja kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä. Kuljetus- ja logistiikka-alan tuntemus on eduksi. Odotamme sinulta kykyä hahmottaa ja analysoida liiketoimintaa numeroiden avulla. Pystyt ymmärtämään isoja kokonaisuuksia myös operatiivisten tietojärjestelmien kannalta. Olet analyyttinen, paineensietokykyinen sekä palveluhenkinen tiimityöntekijä, joka pystyy työskentelemään myös itsenäisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Cluster Finland, Tom Bäckman, puh. 010 520 3538 pe 11.1.2019 klo 12.00 – 14-00.

Hae tehtävään 17.1. mennessä sähköisellä lomakkeella.