(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Mehiläinen/Familar

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme

BUSINESS CONTROLLERIA

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaa sote-alan murroksessa? Oletko vahva tiimipeluri, joka nauttii itsensä haastamisesta ja jyrkästä oppimiskäyrästä?

Mehiläisen tytäryhtiö Familar on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tuottaja Suomessa, joka työllistää noin 1400 henkeä ja jonka toiminta laajenee vauhdilla. Haemme nyt business controlleria tukemaan toimintamme kasvua ja kehitystä.

Tässä roolissa toimit liiketoimintajohdon apuna vastaamalla tulosraportoinnista ja ennustamisesta, tuottamalla analyyseja ja raportteja päätöksenteon tueksi sekä auttamalla jalkauttamaan muutoksia kädet savessa. Pääset työskentelemään liiketoiminta-alueen johtajien ja esimiesten kanssa ja osallistut myös yritysostoihin ja erilaisiin projekteihin. Teet yhteistyötä ja ajat muutosta niin ylimmän johdon kuin lastensuojelualan konkarienkin kanssa.

Odotamme, että sinulla on kaupallisen alan korkeakoulutusta (esimerkiksi KTM, DI tai vastaava). Aikaisempi työkokemus alalta tai vastaavista tehtävistä nähdään etuna, mutta voit olla myös työurasi alkuvaiheessa.

Tämä on ideaali tehtävä analyyttiselle, uteliaalle ja hyvällä sosiaalisella pelisilmällä varustetulle henkilölle, joka näkee itsensä merkityksellisissä tehtävissä sote-alalla.

Operatiivinen päällikkö Mikko Määttänen, puh. 040 679 3737, mikko.maattanen@familar.fi