(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy on maailmanlaajuinen yritys, joka Vileda brändin alla kehittää, valmistaa ja myy tehokkaita siivousvälineitä sekä kuluttaja- että ammattisiivouksen tarpeisiin. Yritys on osa yli 160-vuotiasta saksalaista perheyritystä, monialakonserni Freudenberg Groupia. Heidän tunnetuimpia tuotemerkkejään ovat mm. Vileda ja Wettex.

Nykyisen tehtävänhaltian siirtyessä konsernin sisällä uusiin haasteisiin, etsimme Espoon myyntikonttorille Business Controlleria.

Haettu henkilö istuu Pohjoismaisessa johtoryhmässä ja vastaa Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan controlling -toiminnoista Vileda Professional -divisioonassa. Hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä sekä Nordic johtajan että maiden omien kaupallisten johtajien kanssa, tehden analyysit, KPI-raportit ja myynnin ennusteet. Business Controller vastaa myös johdon raportoinnista. Tehtävässään hän kehittää sekä ulkoisen- että sisäisen laskennan prosesseja ja vastaa Freudenbergin sisäisten kontrollien noudattamisesta. Henkilö toimii tehtävässään kolmen hengen hallinto- ja kirjanpitotiimin, sekä Salon tehtaan Controllerin esimiehenä.

Etsimme hands on -tyyppistä Controlleria, jolla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja joka ei pelkää tarttua työhön. Matalahierarkkisessa organisaatiossa tehtävänkuva on aidosti laaja ja monipuolinen. Työssä menestyy analyyttinen, strategista näkemystä omaava henkilö, jolla on myös aikaisempaa kokemusta esimiesroolista. Tehtävään sopiva koulutus on esimerkiksi tradenomi tai KTM. Sujuva suomen- ja englanninkielentaito on edellytys tehtävässä menestymiselle. SAP-osaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Freudenberg tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle vastuullisen tehtävän kansainvälisessä ja menestyvässä organisaatiossa. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan kilpailukykyisen palkan lisäksi myös lounas- ja liikuntaetu, sekä laaja työterveyshuolto.

Hae tehtävää pikimmiten, sillä tehtävässä on tarkoitus aloittaa heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan konsultti Janne Laaksola, p.050-467 2652.