(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Hartela-Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Vahvistamme konsernin taloushallintoa ja haemme sinua tukemaan liiketoimintaamme.

Tehtävässä olet osaltasi vastaamassa Hartela Yhtiöiden sisäisestä laskennasta. Olet mukana huolehtimassa ennuste- ja budjetointiprosessin sekä raportoinnin sujuvuudesta niitä aktiivisesti edelleen kehittäen. Työskentelet konsernin johdon ja Group Controllerin kumppanina sekä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa ja tuotat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Hyödynnät järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla liiketoiminnan tarpeisiin ja varmistat myös budjetointi-, raportointi- ja ennustejärjestelmien toimivuuden sekä lukujen oikeellisuuden. Työskentelet Helsingin toimipisteessämme ja raportoit Group Controllerille.

Useamman vuoden kokemus vaativista sisäisen laskennan tehtävistä on avain Business Controllerin tehtävässä menestymiseen. Olet liiketoimintasuuntautunut ja kannustava muutosagentti, jolle vuorovaikutteinen yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa on luontevaa. Monien yhtäaikaisten projektien vetovastuu luonnistuu sinulta kokemuksella ja priorisoit taitavasti tilanteen mukaan. Toivomme sinulta myös erilaisten tietojärjestelmien omaksumiskykyä sekä tietokantarakenteiden hyvää ymmärrystä. Kokemus rakennusteollisuuden tai muun projektiliiketoiminnan parista luo hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Keskeisessä roolissa pääset merkittävästi kehittämään Hartela Yhtiöiden toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala puh. 040 822 7042. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään su 18.11.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-13272.