(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti: vuonna 2019 liikevaihtomme ylittää jo 400 miljoonaa euroa. Toimimme 1.12.2018 alkaen myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt palveluhenkistä ja analyyttistä Business Controlleria.

Business Controllerina työskentelet lähellä liiketoimintaamme seuraamalla eri liiketoiminta-alueidemme myyntiä ja tuottamalla analyysejä ja raportteja liiketoiminnan tarpeisiin. Tehtävässäsi pääset keskeiseen rooliin tukemaan päätöksentekoa sekä työskentelemään yhdessä eri toimintojen kanssa. Ymmärrät liiketoimintaa ja motivoidut siitä, että pystyt auttamaan muita ja vaikuttamaan lukujen kautta. Kokonaisuuksien hahmottamisen ja valmiiden ratkaisujen tuottamisen lisäksi sinulta löytyy tarkkuutta ja kärsivällisyyttä myös rutiininomaisempiin tehtäviin sekä lukujen oikeellisuuden varmistamiseen ja täsmäyttämiseen. Osaat tiivistää sisällön helposti ymmärrettävään ja visuaalisesti hahmotettavaan muotoon.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta vastaavanlaisista, sisäisen laskennan tai liiketoiminnan tuen tehtävistä
  • erinomaista Excel-osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • kokemus Microsoft Dynamics NAV ja erilaisten BI-työkalujen käytöstä katsotaan eduksi


Toivomme että olet palveluhenkinen tiimipelaaja, joka haluaa kehittyä yhdessä yrityksen kanssa. Meillä pääset työskentelemään kasvavassa ja dynaamisessa ympäristössä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan sen sisältöön ja kehittymiseen.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Tommi Köninki, perjantaina 2.11. klo 9.30-10.30 ja maanantaina 5.11. klo 9.30-10.30, puh. 0105252910.

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!