(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Mattiovi

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Organisaatiomme kehittyessä haemme Alavuden ovitehtaalle Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen

Työpisteesi voi olla Alavudella tai Kuopiossa. 

Tehtävänkuvas 

Tehtäväsi tarkoitus on tukea analyysien ja raportoinnin avulla JELD-WEN-konsernin sekä Mattioven liiketoimintaa ja strategisten tavoitteiden toteutumista. 

Vastuualueeseesi kuuluvat monipuoliset Business Controllerin tehtävät, kuten ennusteet, sisäiset kontrollit, riskienhallinta ja yksikön kustannusten sekä tuloksen seuranta. Työskentelet liiketoiminnan vetäjien sekä taloustiimien kanssa luodaksesi mahdollisuuksia kasvulle ja kannattavuuden paranemiselle. Haluat kehittää omaa ja yrityksen toimintaa, jaat ja hyödynnät parhaita käytäntöjä taloustiimissä Suomessa ja konsernissa. 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kuukausiennusteiden tekeminen, liiketoiminta-analyysien laatiminen ja toteumaraportoinnin oikeellisuuden varmistaminen. Vastaat oman yksikön kvartaalitilinpäätöksistä. Kaiken kaikkiaan tarjoat liiketoiminnalle tukea erilaisten analyysien, raporttien ja ennusteiden avulla. 

Tehtävässä toimit yhdessä Alavuden ovitehtaan tehdaspäällikön, Suomen muiden Controllereiden sekä erilaisten konsernin sidosryhmien kanssa. 

Tehtävänvaatimukset 

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen ja analyyttinen. Olet rohkea ja osaat selkeästi sekä rakentavasti kertoa liiketoimintaa kehittäviä ehdotuksia. Olet kiinnostunut kehittämään analyysimenetelmiä. Työskentelet huolellisesti eikä sinua stressaa tiukat aikataulupaineet. Välillä saat myös ad hoc –pyyntöjä etkä silloinkaan menetä kykyäsi työskennellä tarkasti. 

Toivomme, että sinulla olisi jo muutaman vuoden kokemus konserniyhtiöiden laskennan tehtävistä erityisesti liiketoimintaa tukevasta raportoinnista. Tehtävässä menestymistä auttaa kokemus kansainvälisesti konserniympäristöstä. Tunnet myynnin ja tuotannon maailmaa; olet jo aiemminkin työskennellyt näiden parissa sisäisen laskennan tai talousraportoinnin tehtävissä. Uusien haasteiden edessä on tärkeää, että sinulla on sekä oppimishalua että kykyä. 

Työskentely sekä kotimaisessa että ansainvälisessä toimintaympäristössä vaatii erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Hallitset ainakin yhden ERP- sekä BI-ohjelman erittäin hyvin ja olet Excel-taituri. 

Tehtävä vaatii säännöllistä paikalla oloa Alavuden tehtaalla, mutta pääasiallinen työskentelypaikkakuntasi voi olla myös Kuopio 

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä, joka on osa maailman suurinta ovi- ja ikkunakonsernia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tanja Huittinen 050 355 3232. Soittoajat: 15.10. klo 10.00–12.00, 25.10. klo 15.00–17.00, 30.10. klo 11.00-13.00

Hae tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 28.10.2018. Liitäthän mukaan cv:si palkkatoiveineen ja lyhyen hakemuskirjeen, jossa kerrot miksi sinä olisit hyvä valinta uudeksi Business Controlleriksi.