(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Kuntarahoitus on Suomen kolmanneksi suurin rahoitusalan yritys, jossa rakennetaan Suomen tulevaisuutta. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita.

Kuntarahoituksen toimintaympäristö on globaali ja monet työtehtävät ovat kansainvälisiä. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskija.

Haemme nyt nopeasti kasvavaan joukkoomme Laskenta ja raportointi- osastolle

BUSINESS CONTROLLERIA.

Kuntarahoituksella pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Pääset mukaan osaavaan, kunnianhimoiseen ja motivoituneeseen mutta myös rentoon työyhteisöön, jossa viihdytään. Kiireiden aikana olemme valmiita venymään eikä kollegaa ikinä jätetä pulaan. Yhteisen tekemisen meininki on läsnä joka päivä ja asiakas on aina ykkönen. Rakennamme Suomen tulevaisuutta arvojemme - luotettavuus, kumppanuus, luovuus ja uusiutumiskyky – ohjaamana.

Tutustu kollegoihisi täältä

Laskenta ja raportointi -osastomme vastaa laaja-alaisesti Kuntarahoituksen talouden prosesseista sekä taloudellisesta ja vakavaraisuusraportoinnista konsernin johdolle sekä ulkoisille sidosryhmille, kuten pankkivalvontaviranomaisille.

Business controllerina pääset konkreettisesti vaikuttamaan globaaleilla markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan luottolaitoksen tulevaisuuden kehitykseen. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Työtehtäväsi muodostuvat seuraavista osa-alueista:

 • Kuntarahoituksen liiketoiminnan ja johdon sparraaminen päätöksenteossa ja strategiaprosessissa.
 • Johdon raportointi (ad hoc ja toistuva) sekä erilaisten tulokseen ja taseeseen liittyvien analyysien tuottaminen.
 • Vuosittainen toiminnansuunnittelun koordinointi.
 • Jatkuva kehitystyö sisäisen laskennan prosessien osalta.
 • Järjestelmäkehitys.

Työskentelet osana seitsemän hengen laskentatiimiä, joka vastaa yhtiön laskennan prosessien laadukkaasta ja ajantasaisesta toteuttamisesta. Sisäisen laskennan prosessien lisäksi työmme laskentatiimissä sisältää myös ulkoisen laskennan tehtäviä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on:

 • Intohimo ja kiinnostus sisäiseen laskentaan sekä usean vuoden kokemus yllämainituista tehtävistä.
 • Syvällinen kirjanpidon, rahoitusinstrumenttien sekä luottolaitoksen tuloksen ja taseen rakenteen tuntemus.
 • Talouden ja rahoituksen järjestelmien ymmärrys sekä halua osallistua niiden eteenpäin kehittämiseen oman tehtäväkenttäsi osalta.
 • Soveltuva koulutus esim. KTM tai tradenomi.
 • Vahva suullinen sekä kirjallinen englannin kielen taito.
 • BI-työkalujen tuntemus.

Odotamme eteenpäin katsovaa työskentelytapaa reaktiivisuuden sijaan, mutta myös tottumusta numeroiden murskaamiseen ja analyyttisyyteen. Näet muutokset mahdollisuutena ja olet ratkaisukeskeinen. Omaat strategisen ajattelutavan ja olet myös hyvä kommunikointitaidoiltasi, ja osaat toimia tarvittaessa ihmisten välisenä tulkkina taloudellisen informaation osalta sekä koordinaattorina erilaisten taloudellisten analyysien tuottamisessa.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari McEvoy numerosta +358 50 468 8382 torstaina 4.10. klo 12-13.00.