(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme Berner Oy:n Talouspalveluihin

Business Controlleria

Päätehtävinäsi ovat tuote- ja toimitusketjun controlling-tehtävät sekä toimintolaskennan ja kannattavuuslaskelmien kehittäminen. Vastuullesi kuuluu myös taloudellisen tiedon tuottaminen sekä raportointijärjestelmien ja KPI-mittaristojen analysointi, ylläpitäminen ja kehittäminen. Tartut käytännön tasolla myös kuukausirutiinien hoitamiseen ja sisäisen laskennan haasteisiin muu controlling-tiimi tukenasi. Teet aktiivisesti läheistä yhteistyötä Bernerin eri liiketoiminta- ja tukiyksiköiden kanssa ja kehität näiden toimintaa. Oletkin innostunut numeroiden murskaaja, opit vaivattomasti uusia järjestelmiä, ja olet jo työskennellyt logististen prosessien parissa jossain aiemmassa roolissasi.

Odotamme Sinulta soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi aiempaa kokemusta esim. Supply Chain Controllerin tehtävistä, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyvin vahvaa Excel-osaamista. Kokemukset PowerPivotista, PowerBI ja/tai Birst BI -järjestelmistä sekä SAP / Infor M3 -toiminnanohjausjärjestelmistä katsomme eduksi, kuten myös kokemukset projektityöskentelystä ja toimintolaskennasta. Työkielesi ovat suomi ja englanti.

Arvostamme liiketoimintalähtöistä ja vaikuttamishaluista työotetta. Haluat edistää nykyaikaisen taloushallinnon toimintamallien käyttöönottoa tietojärjestelmiä hyödyntäen. Olet itsenäinen tiimin jäsen, joka keskustelee rakentavasti eri yksiköiden sekä Bernerin johdon kanssa liiketoiminnan arvoketjua ymmärtäen. Sinulla on kykyä tarttua asioihin itseohjautuvasti ripeällä otteella ja sitoutumista tavoitteisiin pitkäjänteisesti. Uskallat myös kyseenalaistaa asioita.

Tehtävä tarjoaa sisäisen laskennan ammattilaiselle avainroolin yrityksemme taloushallinnon kehittämisessä ja virtaviivaistamisessa. Toimipisteesi on modernissa monitilatoimistossa Helsingin Herttoniemessä, tutuksi tulevat myös logistiikkakeskuksemme Vantaan Viinikkalassa sekä tehtaamme Heinävedellä. Työkavereiksesi tulet saamaan ammattitaitoisen taloustiimin ja tehtävässäsi raportoit talouspäällikölle.

Lisätietoja antaa Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin 17.9. klo 14 - 15 ja 21.9. klo 8 - 9.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi 24.9.2018 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.