(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Helkama Rent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Tehtäväsi on ohjata ja toteuttaa yhtiön suunnittelu-, analysointi- ja ennusteprosessia. Etsit ja analysoit tietoa ja löydät datan pohjalta sellaisia asioita, joita tehdään tällä hetkellä tehottomasti tai jopa väärällä tavalla. Tuotat faktoja ja numerotietoa tuloksen tekemistä parantavan päätöksenteon tueksi ja esität uusia toimintavaihtoehtoja, joiden avulla tekemistä voidaan muuttaa niin että se vaikuttaa parantavasti kannattavuuteen. Autat oikeiden mittareiden määrittämisessä ja seuraat näiden lukujen toteutumista. Lasket hinnoittelussa käytettävät palveluelementtien kustannukset, tuotat hinnoittelutyökalut ja valmennat myyntitiimiläisiä niiden käyttämisessä. Toimit Controlling-yksikön esimiehenä ja ohjaat 4 hengen tiimin tekemistä.

Menestyt tehtävässä, kun osaat muodostaa kokonaiskuvan yhtiön liiketoiminnasta ja hahmotat mitkä asiat ovat hyvin ja missä kaivataan kehitystä ja parannusta. Osaat lukujen perusteella raportoida Yhtiön johdolle selkeän käsityksesi siitä mihin liiketoiminta on mittareiden valossa menossa. Osaa ja uskallat haastaa toimitusjohtajan ja johtoryhmän ja osaat ”oikoa heidän käsityksiään” numeroiden kautta.

Persoonatasolla sinussa korostuu vastuunottokyky, kyky muodostaa uusia ratkaisuja, kehityshakuisuus, ketteryys ja muutosmyönteisyys sekä kykyä nähdä ”metsä puilta.” Looginen ajattelu (syy / seuraus), numerotarkkuus, keskittymiskyky sekä into asioiden selvittämiseen ovat sinulle ominaisia asioita. Ennakointi, sovituissa aikatauluissa pysyminen, proaktiivisuus, utelias ote asioihin, itsenäisyys sekä oma-aloitteisuus kuvaavat toimintatapojasi. Kykenet pitämään monia isoja kokonaisuuksia samaan aikaan hallinnassa ja osaat toimia hyvässä yhteistyössä koko valtakunnallisen organisaation kanssa.

Helkama Rent Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän autovuokrauksen maailmassa. Pääset näköalapaikalle ja Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja maanlaajuisen Avis-Budget -ketjun toimintaa. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen, kansainvälisesti tunnetut brändit ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 17.9.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.