(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme controlling-organisaatioomme business controlleria vastaamaan liiketoiminnan tuesta, raportoinnista ja analytiikasta. Vastuualueesi voi käsittää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko hankinta-, varasto ja toimitusketjuorganisaatioiden tai myynti-, markkinointi- ja kauppapaikkaorganisaatioiden liiketoiminnan tukemisen.


Tehtävä lyhyesti


Business controllerina vastaat yhtiön kannalta oleellisten raporttien ja analyysien oikea-aikaisesta tuottamisesta liiketoiminnan tukemiseksi. Hankinta-, varasto ja toimitusketjuorganisaatioiden osalta tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi valikoimaoptimointi tai varaston ja toimitusketjun optimointi. Myynti-, markkinointi- ja kauppapaikkaorganisaatioihin painottuvassa roolissa tehtävät voivat käsittää esimerkiksi kauppapaikkojen konseptointia koskevien pilottien analysointia, markkinointipanostusten kannattavuuden selvittämistä tai myymälän työmäärien optimointia. Mahdollistat liiketoiminnan tietoperustaisen päätöksenteon ja nostat proaktiivisesti esiin uusia näkökulmia. Ymmärrät syvällisesti vastuuorganisaatioihin liittyvät keskeiset prosessit ja tunnistat niihin liittyvät keskeiset liiketoimintaongelmat. Ymmärrät, että kukaan ei ole ”kaiken tiedon valtias” ja toimitkin tiiviissä yhteistyössä kollegoiden kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Business controllerina pääset myös kehittämään raportointiamme sekä osallistumaan järjestelmä- ja prosessikehitykseen omalla vastuualueellasi.


Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat


-       Liiketoiminnan tukeminen


-       Oman vastuualueen raporttien ja analyysien tuottaminen sekä asiantuntijana toimiminen, mukaan luettuna kuukausiraportointi johtoryhmä-/hallitustasolle


-       Raportoinnin yhtenäisyyden ja oikeellisuuden varmistaminen sekä kehittäminen omalla vastuualueellasi


-       Keskeisten prosessien ja kontrollien olemassaolon varmistaminen omalla vastuualueellasi


Odotamme sinulta


-       Noin 2-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöä tehtävän menestyksekkäästä hoitamisesta


-       Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä lähestyä asioita ensisijaisesti liiketoiminnan näkökulmasta


-       Hyviä analyyttisiä kykyjä sekä kykyä esittää löydökset selkeästi ja ymmärrettävästi


-       Vahvaa osaamista raportointi-/analytiikkajärjestelmistä


-       Soveltuvaa koulutusta (esim. KTK/KTM)


-       Itseohjautuvuutta ja proaktiivisuutta


-       Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja


-       Hyvää paineensietokykyä


-       Sujuvaa englannin kielen taitoa


-       Tietovarastointiin liittyvä ymmärrys sekä Qlikview-osaaminen katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen näköalapaikan menestyvässä yhtiössä. Pääset osaksi uutta ja yhtenäistä controlling –organisaatiota, jossa on osaavat työkaverit, hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vastuullisten työtehtävien lisäksi pääset kehittämään Tokmannin raportointia sekä välillisesti liiketoiminta- sekä järjestelmäprosesseja. Tokmanni tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Meille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen virheitä pelkäämättä.


Lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta.


Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 16.9 2018. Mainitsethan palkkatoiveesi hakemuksessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Tuomas Vihavainen p. 020 728 6486, 12.9.2018 klo 12 - 15 tai sähköpostitse tuomas.vihavainen@tokmanni.fi.

Hakusanat: Business Development, liiketoiminnan kehitys, johdon raportointi.