(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Coronaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Oletko valmis näyttämään tietä? Tässä tilaisuutesi uraan ja tehtäviin jotka muovautuvat kykysi mukaan. 

Etsimme kokenutta, aktiivista ja innovatiivista Business Controlleria. Osaat muuttaa liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön analyysit käytännön toimiksi ja tunnet yrityskaupan periaatteet ja käytännöt. Keskeisintä työssä on auttaa liiketoimintaa tekemään parempia päätöksiä koskivatpa ne sitten myyntiä, tuotantoa tai yritysjärjestelyjä. Hallitset strategiatyöskentelyn ja osaat valita numeroista tärkeimmät.  Teet työsi järjestelmällisesti ja vaadit selkeyttä ja vastauksia myös muilta.

Business Controllerin työ tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle ja tiimityöskentelylle. Tässä työssä saat ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien merkittävän aseman liiketoiminnan ytimessä. Johdat työlläsi liiketoiminnan analysointia, seurantaa ja kannattavuutta. Lisäksi sinulla on keskeinen rooli uusien toimintatapojen kehittämisessä ja toimeenpanemisessa. Kaikki työsi tähtää liiketoiminnan huipputuloksiin - saat paljon vastuuta heti alusta pitäen, ja jos sinulla on hyvät johtamiskyvyt, ei urakehityksellesi ole rajoja. Tämän lisäksi tarjoamme Suomen superkasvajiin kuuluvan Coronaria -konsernin henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan. Positio avataan lisäykseksi vahvasti kasvavien liiketoimintojemme tueksi konsernin liikevaihdon ylittäessä 160 milj. eur. vuonna 2018. 

Mitä: Business Controllerin paikka Coronaria Oy:ssä
Missä: Coronarian pääkonttori Oulun keskustassa 
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miten: CV ja hakemus Coronarian rekrytointisivun kautta: https://rekry.coronaria.fi/MepRekryHoito/Application/Index/1055/ Hakuaika päättyy maanantaina 17.9.2018
Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista terveysalan yrityksistä