(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme Business Controlleria

Business Controllerin tehtäviin kuuluu toiminnan ja talouden suunnittelua ja seurantaa Valtori-tasolla sekä nimetyille organisaatioyksiköille ja asiakkaille. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kirjanpitoon liittyviä tehtäviä, kuten kirjanpidon korjaukset ja jaksotukset, asiakaslaskutusta ja -raportointia, sisäisen laskennan tehtäviä ja taloustukea Valtorin yksiköille sekä erikseen määritellyt toimeksiannot. Olet vahvasti mukana myös taloushallinnon projekteissa sekä erityisesti suunnittelu- ja raportointiprosessien kehittämisessä. Tehtävä edellyttää matkustamista Valtorin eri toimipisteiden välillä. Helsingissä työpisteitä on suunniteltu olevan kaksi Sörnäisissä ja Malmilla.

Hakijalta odotamme;
- hyvää talouden perusteiden hallintaa ja koulutuksen myötä hankittua ammattipätevyyttä (esim. KTM, tradenomi),
- vähintään 3 vuotta kokemusta yrityksen ja/tai valtion viraston taloustoiminnoista
- kokemusta suunnittelu- ja raportointiprosesseista
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- vastuuntuntoista asennetta
- kykyä selvittää asioita itsenäisesti ja viedä niitä eteenpäin
- kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia, ratkaisukeskeisyyttä,
- asiakaspalveluasennetta
- kiinnostusta liiketoimintaan numeroiden takana sekä erinomaisia yhteistyövalmiuksia

Eduksi katsotaan vahva kokemus taloushallinnon sekä raportointijärjestelmistä kuten Hyperion Planning ja Kieku, prosessien kehittämisestä sekä projekteista. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on syys-, tai lokakuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 31.8.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-376-2018).

Lisätietoja:   

Hanna Kuikka
Talousjohtaja
040 315 4362
Soittoajat: to 16.8. klo 13-14 ja ke 22.8. klo 9-10