(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Strategiamme mukaisesti tavoitteenamme on muuttua puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. Jotta kunnianhimoisen tavoitteemme on mahdollista toteutua sutjakkaasti, vahvistamme nyt Talous ja Keskuspankki- vastuualuetta hakemalla vakituiseen työsuhteeseen Business Controlleria.

BUSINESS CONTROLLER

Tehtävän tarkoituksena on tukea ryhmän talousjohtoa Osuuspankkien liiketoiminnan ja talouden tavoiteasetannassa sekä seurannassa. Tehtävässä tuotat johdolle riittävän ja oikea-aikaisen kuvan Osuuspankkien liiketoiminnan tilasta ja sen kehityksestä. Vastuullesi kuuluu Osuuspankkien toiminnan mittarointi ja vuosisuunnitteluvälineen ylläpito sekä kehittäminen. Olet merkittävässä roolissa tukemassa vastuualueen tavoitteiden saavuttamista.

Tähän kiinnitämme huomiota

Odotamme sinulta näkemystä pankin talouden johtamisesta. Omaat syvällistä ja laaja-alaista vähittäispankkitoiminnan osaamista, erityisesti businesslogiikan vahvaa osaamista. Analyyttisuus ja looginen päättelykyky ovat vahvuuksiasi, kuten myös organisointi ja tavoitteellinen toiminta paineenkin alla. Taustalla sinulla on vahva talous- ja laskentaosaaminen ja hallitset myös laskenta- ja raportointijärjestelmiä. Olet teknisesti orientoitunut, Excel-osaamisesi on huippuluokkaa. Pystyt vaikuttamaan matriisissa ja verkostaudut luontevasti muiden asiantuntijoiden sekä johdon kanssa. Valittavalta henkilöltä edellytämme myös ylempää korkeakoulututkintoa.

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.

Tartu mahdollisuuteen

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä OPn tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Luonnollisesti voimme isona talona tarjota myös vaihtoehtoisia polkuja kehittymisellesi ja urallesi.

Kiinnostuitko Business Controllerin tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn uramahdollisuudet –sivuston kautta viimeistään 15.8 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Osuuspankkiohjauksen Business controllin johtaja Arto Kuhmonen, p. 0400 510139. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.