(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Nykyisen Business Controllerin siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme Helsingin toimipisteeseen

BUSINESS CONTROLLERIA

 

Business controllerina vastaat Accountorin Suomen ulkoistusliiketoiminnan kolmen liiketoiminnan taloudellisen menestyksen raportoinnista ja analysoinnista liiketoimintapäätösten tueksi. Liiketoiminnat ovat Suurasiakkaiden palkkaliiketoiminta, suurasiakkaiden tililiiketoiminta ja Lisäarvopalvelut.

Päätehtävinäsi on liikkeenjohdon tukeminen talouden suunnittelussa ja seurannassa toimenpide-suunnitelmien ja niitä tukevien analyysien kautta. Työhön kuuluu olennaisena osana myös palveluliike-toimintaan liittyvien kehitystoimenpiteiden onnistumisten todentaminen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Kaupallista (tai vastaavaa) ylempää korkeakoulututkintoa
  • Näyttöjä aktiivisesta oman vastuualueen prosessien kehittämisestä sekä nopeasta asioiden omaksumiskyvystä 
  • Kykyä työskennellä eri organisaatiotasojen ihmisiä sisältävissä tiimeissä
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa – ruotsin kielen taito on etu
  • Dynaamista ja analyyttista otetta nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä
  • Innostusta mahdollisuuksista, joita kehittyneen teknologian varaan rakennetut palveluprosessit talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistusmarkkinoilla avaavat

 

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on etu.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alansa johtavassa, voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Liityt osaksi kiinteästi yhteistyötä tekevää business controller –tiimiä sekä pääset työskentelemään laajasti eri tulosyksiköiden ylimmän johdon tukena. Näin saat myös laaja-alaisen näkemyksen koko konsernin liiketoimintaan ja toimialaan yleisesti.

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä joustavan työajan. Meillä on mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Näin haet tehtävää


Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Henrik Elfving, p. 050 3376034 tai loma-ajan vuoksi heinäkuussa varmimmin henrik.elfving@accountor.fi .Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.8.2018 mennessä.