(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Veni Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Oletko kokenut taloushallinnon ammattilainen, jolla on kokemusta talouden kokonaisuuden menestyksekkäästä hoitamisesta?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

BUSINESS CONTROLLERIA

vastaamaan konsernin Suomen yhtiöiden talouden kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä.

Business Controllerina tehtäviisi kuuluvat sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tehtävät. Vastaat kahden Suomen yhtiömme ja Ruotsin tytäryhtiön kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja raportoinnista. Tukenasi on kirjanpidon ja palkkahallinnon kumppanit.

Osallistut aktiivisesti budjetointiin ja ennusteisiin. Sisäisen laskennan saralla tuotat laadukasta ja liiketoimintaa palvelee raportointia sisältäen muun muassa kuukausiraportoinnin sekä KPI-mittaristoomme perustuvat raportointipaketit. Roolissasi toimit yhteyshenkilönä palkkahallinnon kumppanillemme sekä järjestelmätoimittajillemme. Business Controllerina otat itsenäisellä otteella haltuun taloushallinnon toiminnot kolmen yhtiön osalta. Tuet aktiivisesti talousosaamisellasi paikallista organisaatiota saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Tuotat laadukasta raportointia Suomen yhtiöiden sekä konsernin tarpeisiin ja myös viranomaisille. Raportoit paikallisesti liiketoimintajohtajalle ja talousfunktion osalta talousjohtajalle Norjaan. Business Controllerina tulet toimimaan osana paikallista johtoryhmää. Työskentelykielenämme on suomi ja englanti. Norja tai ruotsi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen roolin osana vakavaraista yritystä. Meillä toimit osana nuorekasta ja osaavaa työyhteisöä sekä toiminnantäyteistä ja eteenpäin menevää arkea. Työskentelet tärkeässä roolissa, osana sekä paikallista että kansainvälistä tiimiämme.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja näkemystä vastaavista tehtävistä sekä talouden kokonaisuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen sähkömarkkinoista, palveluliiketoiminnan taloudesta ja sen kehittämisestä. Nautit laajasta ja monipuolisesta toimenkuvasta, halliten sekä sisäisen että ulkoisen laskennan lainalaisuudet. Viihdyt roolissa, jossa toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi ja sidosryhmien kanssa. Tuot rohkeasti näkemyksesi ja ideasi esiin yhteiset tavoitteet mielessä pitäen. Pidät langat käsissäsi vaihtelevissa tilanteissa ja työskentelet tehokkaasti vaadittujen aikataulujen puitteissa. Sinulla on vahvat tietotekniset taidot ja omaksut uudet järjestelmät ketterästi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 18.7 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior consultant Eila Eklund, p. 050 345 42 96.