(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Koivunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme Koivunen Oy -konserniin

Business Controlleria

Nykyisen Controllerin siirtyessä uusiin haasteisiin yhtiön sisällä, haemme vakituiseen työsuhteeseen reipasta Business Controlleria.

Tehtävän kuva on laaja ja muotoutuu myös tekijän vahvuuksien mukaisesti. Tehtävässä osallistut konsernin johdon raportointiin, budjetointiin, raportointijärjestelmien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Vastaat itsenäisesti konsernin controlling toiminnoista ja toimit johdon tukena päätöksenteossa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ylläpidät ja kehität sisäisen tarkastuksen prosesseja sekä siirtohinnoitteludokumentaatiota. Tehtävän hoito vaatii jonkin verran matkustamista kotimaassa ja Baltiassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 3-5 vuoden kokemusta controlling-tehtävistä sekä perustietämystä kirjanpidosta. Olet laskentatoimen KTM tai tradenomi. Tukkukaupan tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on kokemusta raportointijärjestelmistä ja Excel on sinulle tuttu työkalu. Käyttämiämme järjestelmiä ovat mm. Autofutur, MERX, Microsoft Dynamics AX, OpusCapita ja Qlik Sense. Olet itseohjautuva joukkuepelaaja ja työskentelet positiivisella asenteella tiukoissakin tilanteissa. Työt hoituvat sinulta sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Meillä pääset soveltamaan jo oppimaasi sekä tekemään itsenäisesti controlling-toimen tehtäviä laajalla skaalalla, kehittämään osaamistasi ja osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin. Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja mukavan työyhteisön vakavaraisessa konsernissa, missä arvostetaan ongelmanratkaisukykyä ja yritteliästä tekemistä.

Lisätiedot puhelimitse 13.6. ja 20.6. klo 13-16, Juha Lindroos, 010 6501 483, ja rekry@koivunen.fi.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 25.6.2018 mennessä rekry@koivunen.fi.

Voit myös täyttää avoimen hakemuksen yrityksemme nettisivuilla www.koivunen.fi. Haastattelut aloitamme ennen määräaikaa, joten toimithan nopeasti!