(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme lämpöä ja höyryä palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 lämpökeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Pellettiasiakkaitamme palvelemme sekä oman myyntipalvelumme ohella verkkokaupassamme. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Vapon Energy-divisioonan lämmön, sähkön ja höyryntuotannon ja jakelun johto-, tuki- ja kehitystoiminnot sijaitsevat yhtiön Vantaan toimipisteessä. Vahvistamme nyt konsernin ydinliiketoimintaa ja tarjoamme osaajille aitiopaikan ja vaikutusmahdollisuudet ainutlaatuisen energiayhtiön kehittämisessä.
Käytössäsi ovat parhaat työkalut, dynaamisen asiantuntijayhteisön tuki sekä modernit ja viihtyisät työtilat.

Haemme Vantaalle Business controlleria,

jonka vastuualueena ovat Energy- divisioonan lämmön, sähkön ja höyryntuotannon ja jakelun talous ja riskienhallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tehtäviisi kuuluu myös mm. tulosraportointi, raportoinnin kehitys, investointien valmisteluun osallistuminen, strategiatyö, yritysjärjestelyhankkeet ja muut talousanalyysiä vaativat toimeksiannot.
Kuulut vähintään yhden Energy- divisioonan liiketoimintayksikön johtoryhmään. Raportoit sekä Head of Business Controllingille että liiketoimintajohtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
• vahvaa näyttöä controller-, investointipankki- tai yritysrahoitustehtävistä
• kokemusta energiatoimialalta tai vähintään vahvaa mielenkiintoa alaa kohtaan
• vahvaa kokemusta vaativasta talousmallinnuksesta
• kokemusta tai vähintään vahvaa halua oppia lisää raportointijärjestelmistä (mm. Cognos)
• analyyttistä, proaktiivista, oma-aloitteista ja yrittäjämäistä työskentelytapaa
• hyvää viestintä- ja tiimityövalmiutta
• soveltuvaa koulutusta, esim. kauppatieteiden maisteri
• suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa; ruotsin kielitaito lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Controlling, Energy and SCM Tuomo Urrila, puh. 040 512 0375, ke 13.6 klo 15.30-17, to 14.6 klo 14-16 ja pe 5.6 klo 9-11.

Täytä hakemus 30.6.2018 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.