(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Imatran yksikköömme.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä olla mukana kehittämässä innovatiivista ja digitalisoituvaa talousorganisaatiota sekä asiakaslähtöistä palveluliiketoimintaa.

Tehtävänkuvaus

Vastuualueeseesi kuuluvat monipuoliset Business Controllerin tehtävät, kuten sisäiset kontrollit, riskienhallinta ja yksikön kustannusten, tuloksen ja sopimusten seuranta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kuukausiennusteiden tekeminen, liiketoiminta-analyysien laatiminen sekä toteumaraportoinnin oikeellisuuden varmistaminen.

Tehtävässä pääset osallistumaan johtoryhmätyöskentelyyn sparraamalla ja tukemalla liiketoimintaa tavoitteisiin pääsemiseksi. Lisäksi toimit talouden johtoryhmän jäsenä. Vastuualueeseesi kuuluu myös controlling-toimintojen jatkuva kehitys yhdessä muun talousorganisaation ja liiketoiminnan kanssa. Tehtävässä raportoit Eforan talousjohtajalle.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sujuva englanti on tehtävässä välttämätön. MS Office -työkalujen sekä SAP- ja MS BI -ohjelmistojen käyttötaidot luetaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen ja analyyttinen tiimipeluri, joka osaa esittää liiketoimintaa kehittäviä ehdotuksia rakentavasti. Perustelet ehdotuksesi faktapohjaisesti ja olet kiinnostunut kehittämään analyysimenetelmiä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Työ edellyttää valmiutta matkustaa.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Talousjohtaja Tiina Janhunen, 040 6530615