(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Barona Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Barona Group on rohkeiden yritysten yhteisö ja haemme nyt nopeasti kehittyvään toimintaamme lisävahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen Business Controlleria.

Vastuullasi on yhden liiketoimintayksikön taloushallinto- ja controlling-toiminnot. Niihin kuuluvat esimerkiksi raportointi, liiketoiminnan ennusteet ja budjetointi. Olet suoraan osa liiketoimintaa ja raportoit vastuualueesi liiketoiminnan vetäjille sekä matriisissa Group Controllerille. Toimipisteemme ja istumapaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta pääset matkustamaan jonkin verran myös ulkomailla.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan 3-5 vuotta kokemusta controlling-tehtävistä sekä perustietämys kirjanpidosta. Kansainvälisessä liiketoiminnassa työkieli on englanti ja ruotsin kielen osaamisesta on merkittävää hyötyä. Käytämme paljon Exceliä ja muita käyttämiämme järjestelmiä ovat mm. Basware FPM, Microsoft Navi, PowerBI ja QlikView. Tiettyä koulutusvaatimusta meillä ei ole vaan tehtävässä pärjää esim. KTM tai tradenomitutkinnolla.

Teemme töitä matalalla hierarkialla ja konstailematta. Olemme yrittäjähenkisiä ja toimintaamme arvottavat vapauden ja vastuun teemat. Uudistamme toimintamallejamme säännöllisesti ja arvostamme kaikissa yhteisömme jäsenissä kehityshakuisuutta, innovatiivisuutta ja kykyä kertoa asiat niin kuin ne ovat.

Haku on auki 29.5.2018 asti ja jos kiinnostuit tehtävästä, niin toimi nopeasti ja hae paikkaa mielenkiintoisessa yhteisössämme. Työt voi aloittaa heti tai viimeistään 31.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Controller Nikko Olsson +358407219233, nikko.olsson@barona.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.