(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Premico Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme Business Controlleria vakituiseen työsuhteeseen vastamaan merkittävän kansainvälisen kumppanimme kiinteistöportfolion taloudellisesta raportoinnista. Keräät omatoimisesti raportointiaineiston kvartaaleittain ja huolehdit ajantasaisen raportoinnin tuottamisesta kumppanillemme. Osallistut myös aktiivisella ja omatoimisella otteella muihin kyseisen salkun hallintaan liittyviin tehtäviin. Lisäksi vastaat olemassa olevien ja tulevien kiinteistörahastohankkeidemme kannattavuus- ja tuottolaskelmista, budjetoinnista sekä taloudellisten ennusteiden tuottamisesta. Tehtävä on uusi ja toimenkuva muotoutuu lopulliseen muotoonsa valittavan tekijän mielenkiinnon, vahvuuksien ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan kiinteistösijoittamiseen alan johtavien toimijoiden kanssa, kuitenkin rennossa ja kehittyvässä 40-henkisessä asiantuntijatiimissä loistavalla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa.   

Toivomme, että sinulla on kiinteistöalan tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä  jo kokemusta vastaavista tehtävistä, kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja kiinteistöalasta edesauttavat tehtävässä onnistumista, joskin oppiva ja aikaansaava asenne kantavat pitkälle.  Viestit selkeästi suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti ja kykenet hyödyntämään Exceliä työssäsi syvällisesti.  Omaat erinomaiset MS Office taidot, kokemus SharePointista on etu.  Työskentelet luontevasti itsenäisenä asiantuntijana, omaat analyyttisen ja toimeen tarttuvan työotteen sekä pystyt kehittämään uusia raportointikäytäntöjä palvelemaan liiketoimintaa. Pärjäät joukossamme mainiosti, kun työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka, analyyttinen ja aikaansaava, mutta suhtaudut arkeen huumorilla pilke silmäkulmassa.     

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi tehtävään 20.5.2018 mennessä hakulinkin kautta. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Maija Kauppinen, p. 040 683 7887. Toimi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja mahdollisuuksien mukaan aloitamme haastattelut jo hakuaikana.