(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Business Controller

Nykyisen controllerimme siirtyessä uusiin tehtäviin tiimin sisällä etsimme uutta controlleria vakituiseen työsuhteeseen sisäiseen Finance-tiimiimme Helsingin Ruoholahteen.

Mistä on kyse?

Toimintamme kasvaessa ja markkinoiden muuttuessa taloudellisen raportoinnin, analyysin ja tuen tarve kasvaa entisestään. Controllerina kuulut sisäiseen Finance-tiimiimme ja toimit erityisesti Financial Advisory ja Risk Advisory –liiketoimintojemme tukena talousasioissa. Keskityt liiketoimintojen budjetointiin, raportointiin ja erilaisten analyysien tekemiseen. Olet myös mukana erilaisissa taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa. Toimit läheisessä yhteistyössä businessalueiden johdon ja muiden avainhenkilöiden kanssa ja tuotat heille arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Molemmat businessalueet ovat jatkuvasti kehittyviä ja muuttuvia ja omalla toiminnallasi tuotat uusia näkökulmia ja tehostat raportointia. Osallistut toimintatapojen kehittämiseen ja toimit esimiesten sekä johdon tukena kannattavuuden seurantaan liittyvissä asioissa.

Mitä me tarjoamme?

Etsit sitten dynaamista toimintaympäristöä, huippukollegoita tai uusia näkökulmia, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Työtehtävä on itsenäinen, mutta tukenasi on Finance-tiimin asiantuntijat ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä talousjohtajamme kanssa.

Sinustako uusi deloittelainen?

Haemme henkilöä, joka viihtyy lukujen parissa, mutta toimii hyvin myös ihmisten kanssa, sillä tässä työssä pääset työskentelemään usean eri sidosryhmän kanssa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on myös:


• noin 3-5 vuoden työkokemus budjetoinnista, kululaskennasta ja taloudellisten raporttien tuottamisesta
• kiinnostusta kehittää taloudellista raportointiamme eteenpäin
• kokemusta asiantuntijaorganisaatiossa työskentelystä ja liiketoimintalähtöinen ajattelutapa
• taito sparrailla liiketoimintajohdon kanssa ja uskallusta haastaa omalla näkemykselläsi
• erilaisten taloushallinnon järjestelmien (esim. Cognos) tuntemus katsotaan eduksesi

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään maanantaina 2.4. ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Piret Bonde Finance-tiimistämme kertoo sinulle mielellään lisää. Piretin tavoitat parhaiten torstaina 22.3. klo 10-11 ja tiistaina 27.3. klo 14.30-15.30 numerosta 050 557 5991.