(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Meritaito / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Meritaito on yksi Itämeren alueen johtavista vesialueiden kehittäjistä ja korkeaan teknologiaan perustuvien palvelujen tarjoajista. Olemme erikoistuneet vesiväylien hoitoon, kanavien käyttöön ja kunnossapitoon, merenmittaukseen, öljyntorjuntaan, vesirakentamiseen ja rakennuttamiseen, vesiväylien suunnitteluun sekä viittojen ja poijujen ja öljyntorjuntalaitteiden valmistukseen. Liikevaihtomme on noin 30 MEUR ja meillä on 220 työntekijää. Lisätietoja www.meritaito.fi

Etsimme sinua

Business Controller

Monipuoliseen ja kehittyvään tehtävään. Olet vahvasti mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja tuet työssäsi liiketoimintajohtoa. Vastaat liiketoiminnan tulosraportoinnista, tulosennustamisesta ja budjetoinnista sekä osatuloutuksista. Tuotantotoimintamme kustannuslaskenta sekä projektien talouden seuranta ja ennustaminen ovat tärkeä osa työtäsi. Lisäksi osallistut liiketoimintojen palveluiden ja tuotteiden hinnoitteluun sekä vastaat työhösi liittyvien järjestelmien kehittämisestä.

Olet työssäsi liiketoimintalähtöinen ja sinulla on hyvä sisäisen laskennan osaaminen sekä vahva kehittämishalu. Analyyttisyys, proaktiivisuus ja kiinnostus porautua lukujen taakse ovat edellytyksiä työssä pärjäämiseksi. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa yliopistotason koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on itsenäinen työskentelyote ja näkemystä toiminnon kehittämiseksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan, joka on kehittymässä voimakkaasti. Tule mukaan uudistuneeseen tiimiimme rakentamaan kansainvälistä tulevaisuuden Meritaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Meritaito Oy:n talousjohtaja Sari Kankkunen (puh. 0400 875 509) sekä MPS-konsultti Tomi Välimäki (puh. 040 562 7324). Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemus ja ansioluettelosi osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 21.3.2018.