(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Refresco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Tehtävä

Toimit liiketoiminnan kasvun ja kannattavuuden kehityksen kannalta keskeisessä roolissa. Pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät liiketoiminnan analysointia, raportointia, kehityskohteiden löytämistä ja toimenpiteiden suunnittelua. Toimit talousasiantuntijana liiketoiminnan eri funktioiden tukena kehittämässä liiketoimintaamme. Olet osa viiden hengen taloustiimiä ja raportoit talousjohtajalle.

Käytät sujuvasti analysointityökaluja ja erilaisia tietojärjestelmiä. Sinulla on sujuva englannin kielen taito ja teet mielelläsi tiivistä yhteistyötä eri toimintojemme kanssa. Innostut liiketoiminnan kehittämisestä ja tulosten parantamisesta. Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä KTM-tutkinto tai muu ylempi korkeakoulututkinto. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tukea laajenevan yrityksemme kehittämistä monipuolisesti. Tarjoamme sinulle asiantuntevan tiimin taustatuen ja myös kehittymismahdollisuuksia kansainvälisen konsernimme sisällä.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.3.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com, viitenumero FI-12253. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.