(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Cinia rekrytoi nyt osaavaa

Business Controlleria

5.3. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme dynaamista Business Controlleria liiketoimintamme tueksi. Vastaat Verkkopalvelut -liiketoimintayksikkömme sisäisestä laskennasta ja olet liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen. Roolissa yhdistyvät strategisen päätöksenteon tukeminen ja käytännön talouden seurannan konkreettinen toteuttaminen. Business Controllerilta odotamme yhtäältä lukujen takaa riittävän laaja-alaista näkökulmaa liiketoimintayksikön talouteen ja toisaalta halua varmistaa lukujen paikkansapitävyys sekä liiketoiminnan että itse laadittujen raporttien kohdalla. Odotamme Business Controllerin ymmärtävän kasvun ja kansainvälistymisen yrityksen taloushallinnolle tuomat haasteet ja mahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana Cinian ainutlaatuisessa kasvutarinassa. Saat mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan ja pääset kehittämään Cinian sisäisen laskennan toimintamalleja. Tehtäviisi kuuluu tulosraportointi, hanke- ja investointilaskenta, tulosyksikkösi ennusteet ja budjetointi. Tuet Cinian johtoa ja liiketoimintayksiköitä toiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Vastaat ja kaikkien yksiköiden (ns. group controller tehtävät) talousraportoinnista johdolle ja omistajille, sekä niiden kehittämisestä ja tuotat analyysejä ja raportteja liiketoiminnan moninaisiin tarpeisiin. Hyvät tietotekniset taidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle.

Haemme Business Controlleria, jolla on:

  • riittävä kokemus Business Controllerina tai sisäisen laskennan tehtävistä
  • liiketoimintaymmärrystä ja kykyä tuottaa päätöksentekoa tukevia analyysejä
  • kykyä perustellen haastaa liiketoimintajohtoa
  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • timanttiset excel-taidot ja ymmärrystä kaikista tulokseen vaikuttavista eristä
  • kykyä analyyttiseen ajatteluun

Sinulla on erinomainen suomen ja hyvä englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen erinomaisten vuorovaikutustaitojen ohella. Työskentelyotteesi on aloitteellinen, tarkka, tavoitteellinen ja energinen. Viihdyt nopealiikkeisen liiketoiminnan parissa ja saat asioita aikaan.

Muuta

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat. Työpisteet ovat huhtikuun puoliväliin saakka Käpylän ja Keilaniemen asemien lähellä. Huhtikuun loppupuolella muutamme Ilmalan aseman yhteydessä olevaan uuteen toimistorakennukseen.

Cinia yrityksenä

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tarja Oinonen-Rouvali, puh 0500 947 517. Tarjan tavoitat parhaiten perjantaina 16.2. klo 14-16 ja keskiviikkona 21.2. klo 10-11 välisinä aikoina.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Cinian rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään su 25.2. Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi ke 28.2. ja to 1.3. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.