(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Eltel Networks / Power Services hakee haasteelliseen ja monipuoliseen tehtävään Espooseen / Turun seudulle

BUSINESS CONTROLLERIA

Business Controllerina toimit liiketoimintajohtajan ja aluepäälliköiden oikeana kätenä vastaten useamman alueyksikön sisäisestä raportoinnista ja sen kehittämisestä. Tuot talouden näkökulman ja osaamisen liiketoimintaan, sparraat tulosvastuullisia esimiehiä sekä tuet toiminnan kehittämistä ja seurantaa. Tärkeänä osana työssäsi vastaat projektien taloudellisesta seurannasta sekä vastuualueidesi budjetoinnista ja ennusteista. Kuulut Power Services -yksikön Suomen johtoryhmään. Onnistumistasi mitataan yksikkösi tuloksesta ja kassavirrasta.

Odotamme sinulta kaupallista tai teknistä koulutusta (KTM tai vastaava), soveltuvaa työkokemusta sekä vahvaa Excel-osaamista. ERP-järjestelmien tuntemus sekä kokemus projektiliiketoiminnasta ovat eduksi. Henkilönä olet omatoiminen, analyyttinen sekä ulospäin suuntautunut. Positiivinen palveluasenne yhdistettynä määrätietoisuuteen ovat hyvä yhdistelmä. Avain menestykseen on liiketoiminnan ymmärtäminen numeroiden kautta. Konsernin raportointikieli on englanti, ruotsin kieli katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista Suomessa.

Eltelillä saat mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel tarjoaa kansainvälisen, draivikkaan ja yrittäjähenkisen työympäristön, jossa saat muun organisaation tuen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.2. klo 15-17 ja 22.2. klo 16-18

Simo Pietilä Head of Business control, Power Services

puh. +358 40 311 2143.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.2.2018 osoitteessa https://www.recright.com/careers/fi/eltelnetworks/business-controller-5a7c015daa8c110ea4b9786e. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.