(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

BUSINESS CONTROLLER

Tule kehittämään ja kasvattamaan uusien asiakaslähtöisten energiapalveluidemme liiketoimintaa strategisena kumppanina. Meillä pääset edistämään Helenin kasvua ja olemaan keskeisesti mukana uudenlaisen energialiiketoiminnan rakentamisessa. Tulet työskentelemään energia-alan huippuasiantuntijoiden kanssa sekä osana Helenin talous- ja business controller -verkostoa.

Odotamme, että olet tulevaisuuteen katsova liiketoimintaorientoitunut ammattilainen. Rakastat liiketoiminnan kehittämistä ja osaat kääntää kaiken lukujen kielelle. Olet vastuuta kantava, omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointikyvyt. Työskentelyotteesi on proaktiivinen, analyyttinen, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä usean vuoden ajalta. Sinulla on myös kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja valmiuksia toimia muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu

  • liiketoiminnan ja sen talouden suunnittelu ja seuranta
  • ajantasaisen liiketoimintatiedon hallinta sekä ennusteiden laatiminen
  • liiketoiminnan operatiivisten mittareiden suunnittelu, seuranta ja analysointi
  • markkina-analyysien tekeminen
  • konsernin taloustoiminnon kehittäminen

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Markus Lehtoselta p. 050 559 2289, parhaiten tavoitettavissa 5.2 klo 15-17 ja 12.2 klo 9-11.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.