(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS CONTROLLER
Reka Kaapeli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2018

Haemme pääkonttoriimme Hyvinkäälle vakituiseen työsuhteeseen

BUSINESS CONTROLLERIA

Vastaat sisäisestä laskennasta sekä budjetointi- ja ennusteprosessista. Tuet ulkoisen laskennan ja palkkahallinnon prosesseja. Osallistut aktiivisesti taloushallintoon kytkeytyvien prosessien ja järjestelmien kehittämiseen. Talouden analysoiminen eri näkökulmista on osa päivittäistä työnkuvaasi.

Odotamme kaupallista koulutusta (esim. KTM, tradenomi) ja työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista teollisessa ympäristössä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää ymmärrystä ulkoisesta laskennasta ja palkkahallinnosta. Toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmät sekä Excel ovat sinulle tuttuja työvälineitä. Pystyt puhumaan sekä talouden että liiketoiminnan kieltä. Eduksesi on prosessiteollisuuden tuntemus sekä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta. Arvostamme aktiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi.

Työskentelet talousjohtajan alaisuudessa ja toimipisteesi on Hyvinkäällä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.1.2018 osoitteella recruiting@reka.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Jari Ojala 0207 200 363 tiistaina 16.1. klo 13-14 ja torstaina 18.1. klo 9-10.