(Poistunut julkaisusta)

Business Controller
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme Vantaalle

BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtävässäsi Business Controllerina toimit liiketoiminnan kasvun keskiössä. Kehität taloudellisia seuranta- ja analysointityökaluja (BI) ja tuotat liiketoimintalähtöistä tietoa, ennusteita ja raportteja johdon ja liiketoimintayksiköiden tarpeisiin.

Kehität sisäisiä prosesseja ja niitä tukevia tietojärjestelmiä rajapintoineen; toiminnanohjausjärjestelmämme ja talouden tietojärjestelmät ovat päivittäisiä työkalujasi.

Vastaat budjetoinnin, liiketoiminnan tunnuslukujen, mittaroinnin ja tietojärjestelmien kehittämisestä ja toimit sisäisenä neuvonantajana tiiviissä yhteydessä mm. talous-, ICT- ja liiketoimintayksiköiden kanssa.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on vahvat numeeriset ja analyyttiset taidot sekä olet tietojärjestelmäorientoitunut. Sinulla on jo hyvää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä näyttöä onnistuneesta sisäisen laskennan ja sitä tukevien tietojärjestelmien sekä raportoinnin kehittämisestä.

Toimiessasi keskeisessä roolissa osana kasvuamme ja yhteistyössä koko organisaatioon kanssa sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä ja pystyt tukemaan organisaatiota osaamisalueellasi hyvää yhteistyötä rakentaen. Olet luonteeltasi innokas ja utelias sekä työskentelytavoiltasi omatoiminen ja uusia toimintatapoja etsivä. Sinulla on tehtävään soveltuva talouden ja/tai tuotantotalouden korkeakoulututkinto. Aiempi kokemus taloushallinnon kokonaisvaltaisista tehtävistä, kokemus strategiaprosesseista ja investointeihin liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävä on uusi ja etsimme siihen työstään innostunutta ja osaamisestaan varmaa henkilöä, jolla on vahva halu olla mukana toteuttamassa kasvutarinaamme ja saada peukalonjälkensä Hakosen historiankirjoihin seuraavalle sadalle vuodelle. Raportoit tehtävässäsi yhtiön kehitysjohtajalle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ma 24.7 ja ke 16.8 klo klo.12-17 kehitysjohtaja Johannes Stenius, puh. 040 590 89 61.

Hae avoinna olevaan tehtävään 20.8.2017 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@hakonen.fi