(Poistunut julkaisusta)

Business Controller VTS-kodeille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

VTS-kodit - Tampereen suurin vuokranantaja

Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere kaupunki- konserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen omistajayhteisö. VTS-kodit vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja ja harjoittaa sosiaalista asuntotuotantoa yleishyödyllisessä tarkoituksessa. VTS-kodeilla on yli 9 000 asuntoa, lähes 17 000 asukasta ja yli 500 000 m2 asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. Liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla; se on Tampereen suurin vuokranantaja. VTS-kotien työyhteisö on lämminhenkinen, innostava ja asiantunteva.

Etsimme Tampereen suurimmalle vuokranantajalle

kehittämishaluista ja ammattitaitoista

BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtävässä vastaat kuukausiraportoinnista, tilinpäätöksestä sekä taloushallinnon prosesseista ja ohjelmistoista. Teet konsernin tilinpäätöksen vankalla ammattitaidolla ja vastaat myös välitilinpäätöksistä kaupungin suuntaan. Kykenet hahmottamaan kokonaiskuvan taloudesta ja tuot oman kädenjälkesi sekä kokemuksesi työprosesseihin. Pääset aktiivisesti kehittämään taloushallinnon prosesseja ja luomaan modernia toimintaympäristöä yhdessä innostuneen tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillisten tietotaitojen lisäksi analyyttista, proaktiivista ja oma-aloitteista työtapaa, ongelmanratkaisutaitoja ja priorisointikykyä sekä kykyä ja halua kehittää. Kokemus säätiöstä katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle.

Tehtävä on uusi ja valittavan henkilön vastuut sekä nimike vahvistuu rekrytoinnin edetessä, valitun henkilön taustan sekä kiinnostuksen huomioiden. Tehtävässä on mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen vetovoimaisimman kaupungin kasvuun. Pääset avainpaikalle Tampereen suurimmalle vuokranantajalle kehitysmyönteiseen ja aktiiviseen tiimiin. Saat ympärillesi mukavan työyhteisön, uudet toimitilat Tampereen keskustassa sekä kannustavat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi sekä VTS:n talouspäällikkö Isto Jortikka puh. 040 734 4628, 14.8. klo 8.30 – 9.30 ja 23.8. klo 8.30 – 9.30. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.8. mennessä osoitteessa www.adecco.fi.