(Poistunut julkaisusta)

Business Controller - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Saga Furs Oyj on täyden palvelun huutokauppayhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia turkiksia. Saga Furs -brändi on takuu tuotteen laadusta ja eettisistä käytännöistä. Valikoimaamme kuuluvat turkikset tulevat tiukasti säädellyiltä eurooppalaisilta turkistiloilta, joiden sertifiointiohjelma sisältää eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöstä huolehtimisen.Jo 80 vuotta Saga Furs on ollut luotettavin brändi ja toimittaja muotitaloille, jotka vaativat parasta laatua, läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä, joita myös kuluttajat vaativat. Maailmanlaajuinen myyntiverkostomme tukee muotibrändejä, vähittäiskauppiaita, valmistajia ja tuottajia myös innovaatioissa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Tilikautena 2017/2018 yrityksen välitysmyynnin arvo oli 314 miljoonaa euroa ja liikevaihto 46 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti keskimäärin 350 henkilöä. Saga Fursin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Haemme nyt yhteistyössä asiakkaamme Saga Fursin kanssa kansainväliseen yritykseen talousyksikön vahvistukseksi innostunutta ja kehittävän otteen omaavaa Business Controlleria Vantaan Varistoon.  Sinustako tuleva Sagalainen? Saga Fursilla arvostetaan mahdollisuutta jatkuvaan kehittymiseen ja tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin ja vastuisiin. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä osaavan ja kannustavan työyhteisön. Työntekijät ovat kuvailleet Saga Fursia työnantajana joustavaksi ja luotettavaksi, aidoksi ja rohkeaksi. Tervetuloa osaamisten ja persoonallisuuksien kirjavaan mosaiikkiin! 

Tehtävän kuvaus 

Tässä tehtävässä vastaat emoyhtiön ja ulkomaisten tytäryhtiöiden budjetoinneista, budjettiseurannasta ja näihin liittyvistä analysoinneista. Työtehtäviisi kuuluu myös tilinpäätökseen ja osavuosikatsaukseen liittyviä tehtäviä. Tässä roolissa pääset lisäksi vastaamaan johdon raportoinnista ja mm. tuotekohtaisesta kustannuslaskennasta. Olet kokenut excelin käyttäjä ja pidät prosessien kehittämisestä. Viihdyt työntäyteisessä ympäristössä säilyttäen kuitenkin järjestelmällisen ja tarkan työskentelyotteesi. Olet valmis panostamaan työhösi ulospäin suuntautuneella, joustavalla, oma-aloitteisella ja reippaalla asenteella. Lisäväriä työpäiviisi tuovat huutokaupat, joiden aikana talomme täyttyy ympäri maailmaa tulevista asiakkaista.

Toivomme sinulta 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • kirjanpito- ja verolainsäädännön tuntemusta
  • tarkkuutta ja priorisointikykyä
  • innostusta, oma-aloitteisuutta, kiinnostusta tarttua toimeen ja saada asioita aikaan
  • kykyä nähdä kokonaisuus, mutta myös huolehtia yksityiskohdista
Hallitset suomen ja englannin kielet suullisesti ja kirjallisesti hyvin. Muut kielet, erityisesti ruotsin kielen taito, ovat eduksi. Lisätietoa yrityksestä: https://www.sagafurs.com/fi/yritys/. Tutustuthan myös uusiin urasivuihimme ja mahdollisiin tuleviin kollegoihisi osoitteessa: https://sagafursurasivut.teamtailor.com/.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.