(Poistunut julkaisusta)

Business Controller (Vahinkovakuutuksen henkilöasiakkaat)
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme nyt Talous ja keskuspankki -liiketoimintoon Vahinkovakuutuksen BC -osastolle kokenutta laskentatoimen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vallilaan.

Business Controller (Vahinkovakuutuksen henkilöasiakkaat) 

Vahinkovakuutuksen Business Control -osastomme tehtävänä on tukea johtoa toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Vastaamme vahinkovakuutuksen tuloksen ja liiketoiminnan kehityksen analysoinnista, mittaroinnista ja raportoinnista sekä taloudellisesta suunnittelusta ja ennusteista. Kehitämme aktiivisesti vahinkovakuutuksen tulos-, kannattavuus- ja tehokkuusohjausta. 

Business Controllerin tehtävässä sinulla on avainrooli vastuualueesi taloudellisia suunnitelmia ja ennusteita laatimisessa ja analyysien pohjalta liiketoiminnan kehityskohteiden tunnistamisessa. Pääset myös osallistumaan kehityshankkeiden valmisteluun. Koordinoit vastuualueesi vuosisuunnittelua ja tuet ammattitaidollasi tavoiteasetantaa. Osallistut tehtävässäsi myös liiketoiminta-alueen johtoryhmän työskentelyyn. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden organisaatioiden kanssa.

Menestymisen edellytykset

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä usean vuoden kokemus talouden vaativista asiantuntijatehtävistä finanssitoimialalta. Vahinkovakuutustoiminnan ja erityisesti sen businesslogiikan ymmärtäminen on tehtävässä eduksi. Tunnet asiakkuuksien hoitamisen toimintamalleja kuten myös pankki- ja varallisuudenhoidon liiketoimintaa yleisesti. Työskentelyssäsi näkyy analyyttinen ajattelu, sinulla on loogista päättelykykyä ja hyvä syy-seuraussuhteiden ymmärrys. Vahva talous-ja laskentaosaaminen sisältäen laskentajärjestelmät on tehtävässä menestymisen edellytyksenä. 

Toivomme sinun olevan kykenevä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteinen työskentelyssäsi. Vuorovaikutustaitosi on erinomainen ja osaat tuoda asiat selkeästi esille. Verkostoituminen sujuu sinulta luontevasti ja kykenet viemään matriisissa muutoksia käytäntöön muiden asiantuntijoiden kanssa hyvässä yhteistyössä. Toimintasi on laadukasta paineenkin alla. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

Tulet saamaan työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, johtaja Hannu Korpi p.050 3808542 kertoo mielellään lisää ke 18.7 klo: 9-11. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta 5.8.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.