(Poistunut julkaisusta)

Business Controller, Uutis- ja featuremedia
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Sanoma Media Finlandin talousorganisaatio kehittää jatkuvasti toimintaansa. Tavoitteena on tukea liiketoimintaa yhä paremmin; osaavan ja motivoituneen henkilöstön lisäksi moderneilla työkaluilla ja prosesseilla. Vuoden 2021 alkupuolella meillä käynnistyy mittava talouden kehityshanke. Hankkeeseen siirtyy useita henkilöitä eri taloustiimeistä ympäri taloa, ja haemmekin nyt heidän tilalleen vahvistuksia eri positioihin. 

Business Controller, Uutis- ja featuremedia

Sanoma Uutis- ja featuremedia tavoittaa miljoonia ihmisiä joka päivä Suomen suurimpien mediabrändien avulla. Näitä ovat Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa ja 12 paikallislehteä sekä Me Naiset ja 7 muuta aikakausbrändiä. Lisäksi yksikköömme kuuluu 3 painolaitosta, Suomen Tietotoimisto sekä Sanoma Tekniikkajulkaisut.

Haemme Business Controlleria vakituiseen tehtävään Uutis- ja featuremedian taloustiimiin Helsinkiin tai Tampereelle. Ensisijainen tehtäväsi on tukea Aamulehteä ja Sanoma Manua.

Olet kehittäjätyyppi, joka pystyy itse tarttumaan toimeen ja jolla langat pysyvät käsissä. Pystyt viemään asioita maaliin laadukkaasti vaatimustasosta tinkimättä. Kommunikoit sujuvasti sekä liiketoimintajohdon että talousjohdon suuntaan. Sinulla on vahva halu ymmärtää ja tukea liiketoimintaa talouden keinoilla ja työkaluilla. Lue lisää hyvän kandidaatin ominaisuuksista Aamulehden pääkirjoituksesta: https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000007488505.html

Odotamme sinulta:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta business controller -tasoisista vaativista tehtävistä, joissa olet toiminut johdon business partnerina tai johtoryhmän jäsenenä
  • vahvaa talouden prosessien osaamista (myös riittävä ymmärrys ulkoisesta laskennasta tarpeen)
  • sujuvia kommunikaatiotaitoja, joilla pystyt vakuuttamaan myös ylemmän johdon
  • vahvoja Excel-taitoja ja kokemusta taloushallinnon järjestelmän käytöstä (esim. SAP)
  • sujuvaa suomen ja englannin kieltä
  • akateemista korkeakoulututkintoa
  • matkustusvalmiutta Tampereen ja pääkaupunkiseudun välillä.

Arvostamme itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, muutosmyönteisyyttä ja vastuunottokykyä. Ei myöskään haittaa, jos olet rento ja mukava tyyppi.

Yksiköt joita ensisijaisesti tuet:

  • Vuonna 1881 perustettu Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa ja digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti.
  • Sanoma Manu on osa kolmen sanomalehtipainon muodostamaa Sanoman painoverkostoa ja sijaitsee Tampereella

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän median näköalapaikalla sekä mahdollisuuden kehittyä tiimissä, joka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea ja sparrata liiketoimintaa. Olemme nyt koronaviruksen vuoksi etätyömoodissa, mutta kunhan pääsemme uuteen normaaliin, sijaitsee työpisteesi joko Helsingissä tai Tampereella. Jatkossakin työskentelemme osittain etänä.

Kiinnostuitko? Tule mukaan viemään suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville ja hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 6.12.2020. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva uusi esimiehesi, Head of Business Control, Uutis- ja featuremedia, Paula Lilja 26.11 klo 15.30-16 ja 1.12 klo 9-9.30 numerossa 0400-208330.

Haemme myös kahta Controlleria Nelonen Median ja B2B/Mediamyynnin Business Controlling-tiimeihin. Lisää tietoja tehtävistä löydät urasivuiltamme: https://sanoma.fi/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat/