(Poistunut julkaisusta)

Business Controller (Terveys- ja hyvinvointiliiketoiminta)
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme nyt Talous ja keskuspankki -liiketoimintoon Terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnan talouden ohjauksen vahvistamiseen kokenutta laskentatoimen asiantuntijaa uuteen tehtävään vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. OPn Terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnan keskiössä ovat Pohjola Terveyden sairaalat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Business Controller (Terveys- ja hyvinvointiliiketoiminta) 

Toimintomme vastuulla on liiketoiminnan talouden ohjaus. Keskeinen tehtävämme on tukea johtoa toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Vastaamme liiketoiminnan tuloksen ja kehityksen analysoinnista, mittaroinnista ja raportoinnista sekä taloudellisesta suunnittelusta ja ennusteista. Kehitämme aktiivisesti tulos-, kannattavuus- ja tehokkuusohjausta. 

Business Controllerin tehtävässä vastaat terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnan talouden ohjauksesta. Sinulla on avainrooli vastuualueesi taloudellisia suunnitelmia ja ennusteita laatimisessa ja analyysien pohjalta liiketoiminnan kehityskohteiden tunnistamisessa. Pääset myös osallistumaan kehityshankkeiden valmisteluun. Koordinoit vastuualueesi vuosisuunnittelua ja tuet ammattitaidollasi tavoiteasetantaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden organisaatioiden kanssa.

Menestymisen edellytykset

Sinulla on usean vuoden kokemus vaativista taloudenohjauksen asiantuntijatehtävistä sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Omaat terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnan laaja-alaista tuntemusta ja ymmärrät erityisesti sen businesslogiikkaa. Työskentelyssäsi näkyy analyyttinen ajattelu, sinulla on loogista päättelykykyä ja hyvä syy-seuraussuhteiden ymmärrys. Vankan talous- ja laskentaosaamisen lisäksi tunnistat liiketoiminnan kehityskohteita ja olet ollut mukana viemässä talouden kehityshankkeita eteenpäin. 

Toivomme sinun olevan kykenevä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteinen työskentelyssäsi. Vuorovaikutustaitosi on erinomainen myös kirjallisesti ja osaat tuoda asiat selkeästi esille. Verkostoituminen sujuu sinulta luontevasti ja kykenet viemään matriisissa muutoksia käytäntöön muiden asiantuntijoiden kanssa hyvässä yhteistyössä. Toimintasi on laadukasta paineenkin alla. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua. 

Tulet saamaan työyhteisömme varauksettoman tuen ja pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, johtaja Hannu Korpi kertoo mielellään lisää 11.9. p.050 3808542 klo 10-11. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta 16.9.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.