(Poistunut julkaisusta)

Business Controller / Talouspäällikkö
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme Sinua

BUSINESS CONTROLLER / TALOUSPÄÄLLIKKÖ

työskentelemään osana osaavaa ja innostunutta ammattilaisten joukkoa. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Kehität työssäsi raportointiprosessejamme ja -järjestelmiämme, joten toivomme sinulta vahvaa sisäisen laskennan taustaa sekä näkemystä ja innokkuutta kehitystyöhön. Analysoit taloudellisia tunnuslukujamme ja jalostat niistä raportteja päätöksenteon tueksi. Tehtävässä vastaat yhtiömme sisäisestä raportoinnista ja raportoinnista kansainväliselle verkostollemme.

Toimit esimiehenä taloushallinnon tiimillemme ja kehität tiimin toimintaa. Taloushallinnon tiimimme hoitaa yhtiöidemme kirjanpidon ja tukee asiantuntijoitamme taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.
Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa tutkintoa
  • Useamman vuoden kokemusta sisäisestä laskennasta, kokemusta raportoinnin kehittämisestä ja projektien johtamisesta
  • Vahvaa ymmärrystä talouden avainluvuista ja raportointiohjelmien tuntemusta
  • Aiempi kokemus esimiestyöskentelystä katsotaan eduksi
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.
  • Halua auttaa asiantuntijoitamme oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti.


Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.
Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 19.11.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: toimitusjohtaja Taneli Mustonen (puh 044 0333 263) pe 8.11.2019 klo 10-11.00 ja ke 13.11.2019 klo 13-14.00.